Dalgın sürücüye alt geçit sürprizi

Dalgın sürücüye alt geçit sürprizi

Kadıköy'de, yüksekliğini hesap edemeyen sürücü kullandığı kamyoneti üzerinden tren geçen alt geçide sıkıştırdı. Kamyonet, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmalarından sonra kurtarıldı.

Olay, Suadiye'deki tren alt geçidinde meydana geldi. Kısa bir süre önce ayakkabı dağıtımında işe başlayan Ercan Aydın, 34 AH 9103 plakalı kamyonetle yola çıktı. Çolak İsmail Sokak'taki alt geçidin yüksekliğini hesaba katmadan yoluna devam eden Aydın, büyük bir gürültüyle sarsıldı. Neye uğradığına şaşıran Ercan Aydın, can havliyle kendisini dışarı attı.

Çevredeki vatandaşların da haber vermesiyle olay yerine polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. Kısa sürede kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, alt geçide sıkışan kamyoneti kurtarmak için büyük çaba gösterdi. Lastiklerin havalarını indiren ekipler, alt geçide sıkışan kamyoneti kurtardı.

Sürücü Aydın, "Bu kadar alçak olduğunu tahmin edemedim. Nasıl olduğunu anlayamadım." diye konuştu.

Kazayı gören vatandaşlar ise aynı yerde defalarca benzer kazaların meydana geldiğini, kazaların genellikle dikkatsiz sürücülerden kaynaklandığını söyledi. Başka bir kadın ise sürücülerin tabelada yazan yüksekliği görmediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.