Damat, kayınpeder kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 3 yaralı

Damat, kayınpeder kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 3 yaralı

İstanbul'da akraba oldukları öğrenilen 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Cinayeti işleyen Mürsel A'nın hastanede polisi arayarak "Üç kişiyi ben öldürdüm" dediği öne sürüldü.

Olay, saat 14.00 sıralarında Beyoğlu’nda meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle problem yaşayan Berk Giray, kardeşi ve kuzeni ile evinden ayrılarak babasının evine dönen karısının kaldığı adrese gitti. Kapıyı çalarak eşini çağıran Berk Giray’a karısının yakınları engel olmaya çalışınca 3 isimden biri silahını çekerek havaya ateş etti.

3 KİŞİ ÖLDÜ 3 KİŞİ YARALANDI

İddiaya göre, Hacer Giray’ın babası Mürsel A. yaşanan olayı öğrenince hemen evine yöneldi. İş yeri eviyle aynı mahallede bulunan Mürsel A., olay yerine geldiğince iki grup arasındaki tartışma iyice alevlendi. Mürsel A. karşı taraftan bir kişinin ateş etmesiyle bacağından vuruldu. Mürsel A.’nın da silahını çekerek ateş ettiği damadı Berk Giray, damadının kardeşi Burak Giray ve kuzeni Hulusi Giray’ı vurduğu belirtildi. Kurşunlara hedef olan 3 kişi hayatını kaybederken, çatışmada, Beytullah Akçay ve İrfan Akçay da yaralandı.

HASTANEDE POLİSİ ARADI

Hastaneye kaldırılan Mürsel A., polisi arayarak durumu anlattı. İfadesi alanın Mürsel A.’nın damadını ve 2 kişiyi vurduğunu kabul ettiği ancak yaralılarla ilgili bilgisi olmadığını söylediği öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.