Dezavantajlı gençler Esenler'in filmini çekecekler

Dezavantajlı gençler Esenler'in filmini çekecekler

Esenler Belediyesi, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın destekleriyle “Esenlerli Gençlerin Yaratıcı Sinemayı Esas Alan Kültürel, Sosyal ve Yerel Kalkınma Modeli Projesi” ni hayata geçiriyor. Proje kapsamında; Esenler’de yaşayan dezavantajlı gençlerin de içinde b

Esenlerli gençlerin; bilinçli, özgüveni yüksek, beceri ve yetkinliklerini sürekli geliştiren bireyler olarak toplumsal yaşamın tüm aşamalarına etkin katılımlarına ve gençlerin sosyal hizmetlere eşit fırsatlarda erişiminin sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla hayata geçecek proje çerçevesinde gençler, ünlü yönetmen ve senaristlerden eğitimler alacaklar ve kendi senaryolarını yazacakları, oyunculuklarını sergileyecekleri ve kendileri yönetip, kendileri kurgulayacakları 3 ayrı kısa film çekecekler. Daha sonra bu kısa filmler birleştirilerek uzun metrajlı film haline getirilerek ulusal ve uluslararası festivallerde gösterilecek.

 Toplantı İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.