Dijital baskı modellerinde uygun fiyat seçenekleri

Dijital baskı modellerinde uygun fiyat seçenekleri

Birinden farklı ve kişiye özel olarak hazırlanabilen dijital baskı modelleri bulunuyor. Özel tasarım duvar kağıtlarının yanı sıra fotoğraflarda baskı makinelerinden çıkartılabiliyor.

Dijital baskı modelleri dekoratif açıdan en çok kullanılan ürünler arasında yer alıyor. Özellikle yeni nesil baskı seçeneklerinin artması ile birlikte kaliteli bir görünüm elde ediliyor. Uygun fiyat seçenekleri ve kaliteli ürün kullanımı tercih edilmesinde en önemli faktör olarak değerlendiriliyor. Birinden farklı ve kişiye özel olarak hazırlanabilen dijital baskı modelleri bulunuyor. Özel tasarım duvar kağıtlarının yanı sıra fotoğraflarda baskı makinelerinden çıkartılabiliyor. Duvar kağıtlarının ölçülerinin büyük olması da sorun teşkil etmiyor. Aynı şekilde lightbox baskı içinde özel bükümlü ve küp şeklinde paneller hazırlanabiliyor. Tamamen kişiselleştirilebilir bir yapıda olan dijital baskı alanı dekorasyona özgün bir doku kazandırmayı başarıyor.

Dijital baskı duvar kağıtları neden tercih edilmelidir?

Dijital baskı duvar kağıtlarında dekoratif şıklığı yakalamak çok kolaydır. Tercihe bağlı olarak duvarın tamamını ya da bir bölümünü duvar kağıdıyla kaplayabilirsiniz. Duvar kağıdı modellerini de kişisel beğenilerinize göre belirleme imkanınız bulunmaktadır. Dijital baskı duvar kağıtlarında uv baskının kullanılması sağlık açısından faydalı olacaktır. Uv baskı sayesinde sağlıklı ve uzun süreli kullanım imkanı yakalarsınız. Duvar kağıdı baskısının üzerine boya işlemi yapmanıza gerek yoktur. Su geçirmez yapısı nedeniyle nem tutmaz. İzolasyon sağladığı için ses geçirmez ve odanın sıcaklığını düşürmez. Aynı zamanda boya gibi koku yapmaz. Uzun yıllar boyunca dayanma özelliği olduğu için fiyat performans açısından kolaylık sağlamaktadır. Dijital baskı duvar kağıdı işletmelerde kullanılabileceği gibi ev gibi kişisel alanlarda da tercih edilebilir. Canlı, modern ve dekoratif bir görünüm sunmaktadır.

Lightbox fiyat seçenekleri

Dijital baskı alanının yeni nesil modellemeleri arasında lightbox baskı bulunmaktadır. Vitrinler, sergi salonları, müze, fuar, sinema salonları, otel lobileri, işletme alanları gibi farklı yerlerde kullanılmaktadır.Performans açısından çarpıcı bir görünüm sunduğu için bulunduğu alanda tamamen dikkat çekici bir öğe haline gelmektedir. Tek ve çift taraflı baskı yapılabilir. Lightbox fiyatları tercih edilen modele göre değişim göstermektedir. Tıpkı duvar kağıtlarında olduğu gibi lightbox baskıda da uv baskı seçeneği sunulmaktadır. Lightbox fiyatları modellere göre değişim göstermektedir. Tabela veya panel ölçülerine göre fiyatlar yükselir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.