Doğalgaz can aldı

Doğalgaz can aldı

Doğalgazdan hayatını kaybeden 5 kişi adli tıp kurumuna sevk edildi

Olay, Küçükköy Şemsipaşa Mahallesi 38 Numara üzerinde yer alan 6 katlı bir binanın bodrum katında saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; işten çıkıp eve gelen Hamide Özyapı’nın eşi kapının açılmaması üzerine durumdan şüphelendi. Kapıyı kırarak eve giren baba Özyapı, önce eşi ardından da 2’si kız 4 çocuğunun cansız bedeni ile karşılaştı. Baba Özyapı, komşularının da yardımıyla aile bireylerini Gaziosmanpaşa Özel Duygu ile Özel Bilge Hastanelerine kaldırdı. Hastanede yapılan tetkiklerde anne Hamide Özyapı (34), çocukları Gülay (16), Güliz (13), Kamil (11) ve Yusuf (9)’un doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiğini tespit etti. Gülay, Güliz ve Kamil Özyapı'nın cenazeleri Özel Duygu Hastanesi'ne anne Hamide Özyapı ile 9 yaşındaki Yusuf'un cenazesi ise Özel Bilge Hastanesine kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, facianın yaşandığı evde inceleme çalışması başlattı. Yetkililer detaylı inceleme için olay yerine savcının geleceğini bildirdi.
Öte yandan olayı haber alan Hamide Özyapı’nın bir komşusu, “Ne olduğunu bizde bilemiyoruz. Televizyondan duyduk geldik. Eşi gelmiş görmüş. Çok üzüldük, Allah sabır versin” dedi.
Özyapı ailesinin 5 bireyinin doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiği tespit edilirken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 Gaziosmanpaşa’da doğalgaz zehirlenmesi sonucu hayatını kaybeden anne ve 4 çocuğunun cenazeleri Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.