Emir Sarıgül 23 Nisan etkinliğinde sınıfta kaldı

Emir Sarıgül 23 Nisan etkinliğinde sınıfta kaldı

Emir Sarıgül’ün ilk etkinliği olan ve Kilyos’ta yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayram kutlamasındaki organizasyonda sınıfta kaldı. Böylesine önemli bir bayram; etkinliğe çocuktan çok yetişkinin katılması, uçurtmadan çok piknik havasında geçmesi, etkinl

ŞİŞLİ’NİN GENELİ BU ETKİNLİKTEN YARARLANAMADI

Kilyos’taki etkinlik için Şişli’nin birçok yerine asılan pankartlarda sadece etkinliğin duyurusu yapıldı. Buraya nasıl gidilecek, nerede toplanacak gibi detaylar verilmedi. Böyle olunca da Şişli’nin geneli bu etkinlikten yararlanamadı.

FULYA MAHALLESİ’NE HABER DAHİ VERİLMEDİ

Şişli’nin birçok mahallesindeki okullardan 120 civarında otobüs kaldırılırken Fulya Mahallesi’ne haber dahi verilmedi. Gazetemizi arayan mahalle sakinleri Şişli Belediyesi’nin mahallemize karşı sergilemiş oldukları bu tutumu eleştirdiklerini, böylesi anlamlı bir günde böylesi bir tutumu Şişli Belediyesi’ne yakıştıramadıklarını, ayrıca Fulya Mahallesi olarak neden dışlandıklarını da anlayamadıklarını ifade eden mahalleli Şişli Belediyesi’ne karşı tepkilerini dile getirdiler.

‘ÇOCUKTAN ÇOK YETİŞKİN VARDI’

Etkinliğe katılan birçok vatandaş etkinlikten memnun olmadıklarını ifade ettiler. Gerek yapılan organizasyondan gerekse de oraya gelen çocuktan yetişkinlerin olmasının yanlışlığına dikkat çeken aileler; ‘çocuklarımızın hayalleri suya düştü’ diye sitemlerini belirttiler.  

ETKİNLİKTE ‘YEMEK’ TARTIŞMASI ÇIKTI

Etkinliğe gelebilecek çocuk sayısına göre yemek hazırlanmıştı. Ama gelen çocuktan çok yetişkin olmasıyla da yemek krizi yaşandı. Etkinliğe katılan çocuklar aç kalırken aileler ve etkinliği organize edenler arasında tartışma yaşanmasına neden olduğu belirtiliyor.  

UÇURTMA ŞENLİĞİNDEN ZİYADE PİKNİK YAPILDI

Etkinliğin gerçek amacı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nda; Şişli Belediyesi’nin çocukların eğlenmesini ve bu bayramı mutlu bir şekilde kutlamasını sağlamak amacından ziyade pir piknik havasında geçmesi de tepki topladı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.