Emir Sarıgül Şişli’de terör havası estiriyor

Emir Sarıgül Şişli’de terör havası estiriyor

Ak Parti Şişli Teşkilatı; Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ün satın aldıkları reklam duvarlarının sahiplerine tehtid ve şantaj yaparak, reklamlarının indirildiğini noter kanalıyla tespit ederek durumu mahkemeye taşıdı.

GECELERİ PANKARTLARI İNDİRİYOR

AK Parti Şişli İlçe Teşkilatı'nın açıklamasına göre, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, kaybetmek istemediği Şişli'de oğlu Emir Sarıgül adeta terör havası estiriyor. CHP'den meclis üyesi adayı olan Emir Sarıgül ve şoförü AK Parti Şişli Belediye Başkan adayı Mukadder Başeğmez'e adeta savaş açtı. Seçim çalışmaları süresince Şişli'de çok sayıda mahalleye giremeyen Mustafa Sarıgül ve ekibi, hava kararınca AK Parti'nin pankartlarını indirmek için özel tim kurduğu iddia ediliyor.

EMİR DARIGÜL GELMEDEN MAHKEMELİK OLDU

Satın aldıkları reklam duvarlarının sahiplerine tehdit ve şantaj yapıldığını belirten AK Parti Şişli İlçe Teşkilatı, '20'den fazla duvardan AK Parti reklamını indirterek CHP'nin reklam fotoğraflarını astı. AK Parti ilçe teşkilatı Noter aracılığıyla tespit yaptırarak durumu mahkemeye taşıdı. Şişli Belediyesi'nde görevli zabıtaların sivil araç ve sivil kıyafetlerle pankart nöbeti tutturuyor' denildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.