Emir Sarıgül’den gündemi sarsacak açıklamalar

Emir Sarıgül’den gündemi sarsacak açıklamalar

Bir hemşeri derneği bu gün Şişli Belediyesi’ne Emir Sarıgül’e hayırlı olsun ziyaretine gidiyor. Bu ziyaret esnasında Emir Sarıgül dernek üyelerine gündemi sarsacak şok eden itiraflarda bulunuyor.

EMİR: ‘GÜRSEL TEKİN’E YANIT VERDİM’

Emir Sarıgül kendisini ziyarete gelen dernek üyelerine Gürsel Tekin ile aralarındaki geçen telefon konuşmasını anlatıyor.

 ‘Ben İstanbul adayı olsaydım beş puan fark atardım’ açıklamasını yapan Gürsel Tekin’e karşılık Emir Sarıgül’de bir gazeteye açıklama yaptığını söylüyor. Kendisinin yaptığı bu açıklamasına karşılık Gürsel Tekin’in telefonla kendisini aradığını belirtiyor.

EMİR SARIGÜL GÜRSEL TEKİN’E:

‘SİZİN PARTİNİZ E İHTİYACIMIZ YOK’

Emir Sarıgül, Gürsel Tekin’in kendisine ne yapmaya çalıştığını sorduğunu ve telefondaki konuşmanın da sert bir havada geçtiğini söylüyor. Gürsel Tekin’in bu tür açıklamalarından dolayı partiden ihraç edilebileceğini söylemesi üzerine Emir; ‘Biz artık sadece bir ilçe belediyesini yönetiyoruz.  Bundan sonra sizin partinize de ihtiyacımız yok’ dediğini söylüyor.

‘HER ZAMAN SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM’

Konuşmanın sert bir havada devam etmesi üzerine Emir Sarıgül kendisinin telefonunun dinlendiğini söyleyerek her zaman her yerde de kendisiyle aynı şekilde konuşabileceğini belirterek telefonu kapattıklarını anlatıyor.

 Emir Sarıgül Gürsel Tekin’den sonra da babası Mustafa Sarıgül’le ilgili de şok açıklamalara devam ediyor.

EMİR SARIGÜL: ‘BABAM BİZİ YALNIZ BIRAKTI’

Babam bizi yalnız bırakarak bir gemiye bindirip okyanusa bıraktı. Biz bu okyanusta ya batacağız ya da yüzerek karaya çıkacağız. Onun için Şişli’de biz birçok alışkanlık ve uygulamaları değiştireceğiz. Artık bundan sonra Şişli dışına asla araç vermeyeceğiz. Ne bir cenaze için ne de bir başka bir başka iş için artık araç yok.

‘BANKAMATİK ÇALIŞANLARININ İŞİNE SON VERECEĞİZ’ 

Şişli Belediyesi’nde çalışmadığı halde maaş alan birçok bankamatik çalışanı var. Artık bunlara izin vermeyeceğiz. Belediyenin imkânlarını çarçur etmeyeceğiz.  

Emir Sarıgül’ün gündem yaratacak bu açıklamaları çok ses getireceğe benziyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.