Erkek arkadaşı tarafından bıçaklanan kadın öldü

Erkek arkadaşı tarafından bıçaklanan kadın öldü

Esenyurt’ta birlikte yaşadığı erkek arkadaşı tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanan Didem Kahya (44) hayatını kaybetti. Olaydan sonra şoka giren zanlı Ramazan Demirci (45) ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.


Olay, saat 00.00 sıralarında, Yenikent Mahallesi 464. Sokak 7 numarada meydana geldi. İddiaya göre bir barda çalışan Didem Kahya, evinde kaldığı erkek arkadaşı Ramazan Demirci ve ismi öğrenilemeyen bir arkadaşlarıyla birlikte eve geldi. Kahya ve Demirci arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma başladı. Kıskançlık krizine girdiği ileri sürülen Demirci, mutfaktan aldığı bıçakla Kahya’yı kalbinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Evde bulunan diğer kişinin bağırarak dışarı çıkması üzerine vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, evde kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Cesedin başında şoka girmiş halde bekleyen Demirci ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri olay yerinde delil topladı. Yapılan incelemenin ardından Kahya’nın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.