'Ernst & Young Türkiye Vergi Maratonu 2013 Yarışması' başvuruları başladı

'Ernst & Young Türkiye Vergi Maratonu 2013 Yarışması' başvuruları başladı

Ernst & Young Türkiye’nin vergi alanında kariyer yapmayı hedefleyen üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencileriyle, yüksek lisans öğrencileri arasında düzenlediği “Vergi Maratonu 2013” yarışmasının başvuru süreci 29 Ocak’ta başladı.

Gelecek nesil vergi profesyonellerinin yeteneklerini bugünden keşfetmek ve onlara Ernst & Young Türkiye’deki kariyer fırsatlarını tanıtmak amacıyla düzenlenen Vergi Maratonu 2013 yarışmasının başvuru süreci başladı. Yarışmanın Türkiye finalinde başarılı olan adayları staj olanakları ve para ödülleri bekliyor.

Son başvuru tarihi 12 Mart 2013 olan yarışmada ilk turu başarıyla geçen öğrenciler, Ernst & Young Türkiye vergi uzmanlarıyla birebir çalışma fırsatı yakalarken, jüri toplantısı ve gala gecesinde sektörün önemli isimleriyle bir araya gelecekler. Ayrıca finale kalan tüm adaylar, Ernst & Young Türkiye’de staj yapmaya hak kazanacaklar.

Vergi Maratonu 2013 yarışmasının birincisi, 5.000 TL lik para ödülünü kazanmakla birlikte, yurtdışında gerçekleşecek olan “Young Tax Professional of the Year” yarışmasında ülkemizi temsil etme fırsatı yakalayacak. Ayrıca yarışmanın ikincisini 3.000 TL, üçüncüsü ise 1.000 TL’lik para ödülü bekliyor.

Yarışmaya başvurmak isteyenler Ernst & Young Türkiye Kariyer Facebook sayfası ziyaret edebilir ve sayfada bulunan Facebook aplikasyonundan başvurularını gerçekleştirebilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.