Esenler, Kaymakamına Veda Etti

Esenler, Kaymakamına Veda Etti

5 yıllık görev süresi sona eren Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun verdiği bir yemekle Esenler’e veda etti.

Ağustos 2008’den bu yana ilçede görev yapan Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın yeni genelgesi ile Mersin’in Mezitli ilçesine atandı. Atama sebebiyle Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Madenoğlu’nun onuruna Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde bir akşam yemeği verdi. Yemeğe Kaymakam Madenoğlu ve Belediye Başkanı Göksu ile birlikte Esenler eski Belediye Başkanı Mehmet Öcalan, Ak Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Erhan Akgün, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bazı iş adamları katıldı.

Yemekte konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu: “Bugün bir veda yemeği vesilesi ile bir sofrada buluştuk. Nazım Madenoğlu emek ve yürek koyarak bu şehrin sokaklarında iz bıraktı” dedi.

Onuruna verilen yemekte son olarak söz alan Nazım Madenoğlu ise şunları söyledi: “Esenler’de sadece kendiliğimden bir şey yapmış değilim. Bunu böyle söylersem nefsimin esiri olurum. Esenler’i bir yerlere taşımanın çalışmasını hep birlikte yaptık. Bunun hazzını hep duyacağım. Esenler’den huzur içerisinde ayrılıyorum. Esenler’i hiçbir zaman unutmayacağım. Gidiyorum ama gönlümü burada bırakıyorum”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.