Eski Jandarma Komutanlığı park alanı olacak

Eski Jandarma Komutanlığı park alanı olacak

Silivri Belediyesi, Selimpaşa Mahallesi’nde kullanılmayan eski Jandarma Komutanlığı binasının yıkımını başarıyla gerçekleştirdi. Bölgede park düzenlemesi yapılacak.

Silivri Belediyesi ekipleri, Selimpaşa Mahallesi 200. Cadde ve 2010. Sokak arasında kalan eski Selimpaşa Jandarma Komutanlığı binasının yıkımını gerçekleştirdi.  Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Kaçak Yapı Birimi koordinesinde, Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yıkım çalışması, herhangi bir can ve mal kaybına sebep olmadan başarıyla tamamlandı. 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar planında park alanı olarak ayrılan eski jandarma binasının bulunduğu yer, imar planındaki fonksiyonunda kullanılmak üzere tüm emniyet ve güvenlik tedbirleri alınarak yıkıldı. Bölgede Silivri Belediyesi tarafından park düzenleme çalışması gerçekleştirilecek.

KAÇAK YAPI BİRİMİ TAM TEÇHİZATLI

Silivri Belediyesi, 30.06.2012 tarih ve 28339 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’na göre yeni kıyafet teçhizatını tamamladı. Saha çalışmalarında bulunan Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Kaçak Yapı Birimi, özel korunaklı, modern ve kullanışlı yeni kıyafetleriyle çalışmalara başladı. Göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde kaçak yapılara karşı büyük mücadele veren Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, oluşturduğu Kaçak Yapı Birimi bünyesinde ilk müdahalede bulunabilecek uzman kişilerin yer aldığı bir ekip oluşturdu. İlk yardım, teknik ve arama kurtarma ekibi ile yangın söndürme ekibini de bünyesinde barındıran Silivri Belediyesi Kaçak Yapı Birimi, kaçak yapılara göz açtırmıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.