Evinden iki kamyon çöp çıktı

Evinden iki kamyon çöp çıktı

Pendik'te, akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen bir kadının evinden iki kamyon dolusu çöp çıkarıldı. Uzun süre kapıyı açmayıp ekiplere direnen genç kadın, yapılan sakinleştirici iğnenin ardından tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Olay, komşuların ihbarı üzerine ortaya çıktı. Yeni Mahalle Bar Sokak'ta bir evde yaşayan Gülsün D, dengesiz hareketler sergilediği gerekçesiyle komşuları tarafından şikayet edildi. Anne ve babasının vefat ettiği belirtilen kadının evde çıplak gezdiği ve sağlıksız bir ortamda yaşadığı iddiası üzerine harekete geçen Pendik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gülsün D'i hastaneye kaldırmak üzere evine geldi. Kapıyı açmamakta ısrar eden ve ekiplere bağırarak direnen Gülsün D, ekiplere zor anlar yaşattı.

Gülsün D, polise, Sibel Yalçın ve Grup Yorum'u dinlediği için örgüt üyesi gibi algılandığını ancak örgüt üyesi olmadığını anlatmaya çalıştı. Bir saatlik ikna çabalarının ardından kapıyı açan Gülsün D, 112 sağlık ekiplerinin yaptığı sakinleştirici iğnenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
 

Gülsün D'in hastaneye götürülmesinin ardından zabıta ekipleri, çöp evi temizledi. Evden iki kamyon dolusu çöp çıktı. 

Gülsün D'i uzun süredir tanıyan bir semt esnafı, genç kadının üniversite mezunu olduğuna dikkat çekerek, "2006'dan beri burada oturuyor. Durumu iyiydi ancak son zamanlarda ciddi derecede rahatsızlık vermeye başladı. Daha önce kendisi buradan alınmak istendi fakat bu mümkün olmadı. Şimdi alınmış olmasından dolayı memnunuz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.