Evlat acısını ikinci kez yaşadı

Evlat acısını ikinci kez yaşadı

Sakarya'daki go kart pistinde yaşanan kazada başı koparak hayatını kaybeden Tuğba Erdoğan'ın (24) cenazesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alındı. Erdoğan ailesinin, 1995 yılında 9 yaşındaki kızları Merve'yi lösemi hastalığından kaybettiği öğrenildi.

Sakarya üniversitesi Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencisi Tuğba Erdoğan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna getirildi. Burada otopsi yapılan genç kızın cenazesini almak için baba Süleyman Erdoğan ve 11 yaşındaki oğlu Murat ile yakınları geldi.

Yıllar sonra bir kızını daha kaza neticesinde kaybeden acılı baba Süleyman Erdoğan, evlat acısını ikinci kez yaşadığını anlattı. Baba Erdoğan şöyle konuştu: “Üç kız bir erkek çocuğu babasıydım. 1995 yılında 9 yaşındaki kızım Merve lösemi hastalığından hayatını kaybetti. Merve öldüğünde Tuğba 6 yaşındaydı. Kızımın kullandığı go-kart aracının arkasında koruyucu yumuşak kafalık yok. Başında kask bulunmuyor. Geçen yıl da aynı yerde bir kızın saçları sıkışmış ama saçları koparak kurtulmuş. Kamu davası zaten açıldı. Bende dün ifademi verdim ve şikayetçi oldum. Ben bu işin peşini bırakmam ve bırakmayacağım da. Böyle eğlence yerlerinin iyi kontrol edilmesi gerekiyor. Benim çocuğum genç yaşında öldü. Başka insanların çocukları ölmesin. Kızım bir an önce mezun olup ekmeğini kazanmak istiyordu. Allah’tan geldik yine ona gideceğiz. Ayakta durmak zorundayız.”

Adli Tıp Kurumu’ndan kızının cenazesini alarak Kozlu Mezarlık Müdürlüğü’nde yıkama işlemlerini yapan baba daha sonra cenazeyi toprağa vermek üzere memleketi Kütahya’ya götürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.