Ezginin Günlüğü öğretmenler için sahne aldı

Ezginin Günlüğü öğretmenler için sahne aldı

Kartal Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde bir konser düzenledi. Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü müzik grubu Ezginin Günlüğü sahne aldı

Kartal Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde bir konser düzenledi. Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde ünlü müzik grubu Ezginin Günlüğü sahne aldı.

Katılımın yoğun olduğu konseri izleyenler arasında Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Av. Hüsnü Yeşilyurt ve Ali Apaydın da yer aldı. Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından Ezginin Günlüğü müzik grubuna çiçek vererek teşekkür eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, öğretmenlerin sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini kaydederek Cumhuriyet ve demokrasinin en önemli destekçilerinin öğretmenler olduğunu söyledi.  

“ONLAR BİZİM CUMHURİYET’İMİZİN AYDINLIK YÜZÜ”

Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından grup üyelerine teşekkür ederek çiçek veren Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, gün boyunca Kartal’daki tüm okulları ziyaret ederek öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladıklarını söyledi. Başkan Yardımcısı Yeşilyurt, “Biz, öğretmenlerimize bir tek günü vererek, onları tek bir günde anarak öğretmenlerimize görmek istedikleri değeri vermiş olmuyoruz. Aslında biz öğretmenlerimizi her gün anmalıyız. Çünkü onlar bizim Cumhuriyet’imizin aydınlık yüzü. Öğretmenlerimiz, çağdaş Türkiye’nin gelişmesine katkıda bulunan, Türkiye’nin ilerlemesine katkıda bulunan eğitim emekçileri… Onları böyle bir günde anmaktan ziyade daha geniş kapsamlı bir gün içerisinde veya bir hafta, bir ay anarsak, bence daha anlamlı olur diye düşünüyorum.” dedi. Konsere gösterilen ilgiye ve salonun tamamen dolmasına da değinen Yeşilyurt, Kartallılara müjde vererek Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nin yenilenmesi ile ilgili sorunları aştıklarını ve yakında Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nin yenileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.