Farklı Alanlarda Çalışan Bir İş Adamı: Erhan Gündal

Farklı Alanlarda Çalışan Bir İş Adamı: Erhan Gündal

Bir insanın tek başına dünyada milyonlarca insanın umudu ve güvencesi olması çok zor bir ihtimaldir.

                Bir insanın tek başına dünyada milyonlarca insanın umudu ve güvencesi olması çok zor bir ihtimaldir. Ancak bunları tarih boyunca başaran insanları duymuşsunuzdur. Günümüzde ise artık ekonomik yatırımlar ve yardımlar nispetinde insanlar milyonlarca kişinin takdirini ve sevgisini kazanabilmektedir. Bu bağlamda Erhan Gündal’ın da harika bir özgeçmişe sahip olduğunu söyleyebiliriz. Zengin ve varlıklı bir aileden gelmesine rağmen inançlı biri olmanın gerekliliğinden yola çıkarak Erhan Gündal elindekileri yoksullarla paylaşmaktan asla çekinmemektedir. Özellikle hem ülkemizde hem de dünyada zorda olan insanlara bir nebze olsun umut olabilmek için var gücüyle çalışmalarını sürdürmektedir. Son on yıl içerisinde Afrika kıtasına yapmış olduğu yatırımların milyon dolarları bulduğu düşünülmektedir. Bu bağlamda bölgede inşaat, enerji, su kuyuları açımı gibi projeleri üstlenen Gündal’ın buradaki ülkelerin hükümetleri tarafından da takdirle karşılandığını bilmek gerekir. Bu duruma bir örnek vermek gerekirse kendisi yakın bir zaman öncesinde Mali Cumhurbaşkanı tarafından Fahri Konsolosluk verilerek ödüllendirilmiştir. Bu da kendisinin ne kadar hayırsever ve işinde başarılı biri olduğunu ispat etmektedir. Zaten böyle olmasa Afrika kıtasında böylesine büyük ve geniş kapsamlı yardım projelerine-yatırımlarına imza atmazdı. O nedenle kendisine ülke ekonomisine yapmış olduğu katkılar nedeniyle teşekkür edilmesi gerekmektedir.

erhan-gundal.png

               
Erhan Gündalve şirketlerinin ülkemizde de çok farklı alanlarda hizmet verdiğini söyleyebiliriz. Kurucusu ve sahibi olduğu Palmer Group genellikle inşaat sektöründe hizmet vermektedir. Bu bağlamda yurt içi ve yurt dışı projelere imza atmaktadır. Bundan farklı olarak kendisi ve ekibi enerji sektöründe de gerekli adımları atarak ve izinleri alarak yoluna devam etmektedir. Bunu yaparken çevreye ve doğaya hiçbir şekilde zarar vermemeye uğraşmaktadır. Bu konuda Erhan Gündal’ın son derece hassas olduğunu bilmelisiniz. Kendisinin herhangi bir alandaki herhangi bir projesinde kesinlikle çevreye zarar verilmemektedir. Bu da şirketin çevre dostu olduğunun bir nişanesidir. Erhan Gündal’ın son zamanlarda sağlık sektörüne de giriştiğini bilmek gerekir. Bu nedenle İstanbul’un en lüks semtlerinden olan Nişantaşı’nda yakın zamanda bir klinik açtığını da söyleyebiliriz. Kliniğin adı HighendClinic şeklindedir. Kliniğin içerisinde hastalara yönelik olarak uzman sağlık ekibi tarafından çeşitli hizmetler sunulmaktadır. İnsan sağlığına ciddi manada önem veren Gündal’ın böyle bir klinik kurmasındaki amacını az çok anlayabiliriz. Bu nedenle Nişantaşı’na gelerek tedavi olmak isteyen hastaların sayısının da azımsanamayacak derecede fazla olduğunu unutmamalısınız. Bundan sebep Gündal’ın elini attığı sektörü zenginleştirdiğini görebiliriz.

                İş dünyasının yorucu ve stresli hayatından uzak kalabildiği vakitlerde Erhan Gündal sporla ilgilenmektedir. Genellikle futbol maçları izleyen Gündal’ın koyu bir Galatasaraylı olduğunu söyleyebiliriz. Sevgisini her fırsatta eyleme dönüştüren Gündal’ın şu an Galatasaray Spor Kulubü’nün Kongre üyeliğine sahip olduğunu da hatırlatmakta fayda görmekteyiz. Galatasaray’ın hiçbir maçını kaçırmamaya ve fanatik bir taraftar gibi izlemeye dikkat etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.