Fenerbahçe'den Gelecek Sezona Müthiş Hazırlık Adımları

Fenerbahçe'den Gelecek Sezona Müthiş Hazırlık Adımları

Fenerbahçe'den Gelecek Sezona Müthiş Hazırlık Adımları

Fenerbahçe'den Gelecek Sezona Müthiş Hazırlık Adımları

Bu sezon istediği başarıyı bir türlü tutturamayan sarı lacivertli ekibin gelecek sezon için şimdiden futbolcu arayışı içinde olduğu ifade edildi. İlgilenilen futbolcunun Arjantin'den genç isim Christian Pavon olduğu öne sürüldü. Son haftalarda biraz daha mücadeleye ağırlık veren Fenerbahçe futbol takımında genç futbolcu Arda Güler ise oyun performansıyla umutları yeşertti.

Geçen Sezonda Gündemdeydi 

Arjantin futbol takımlarından Buca Juniors'ta top koşturan futbolcu Christian Pavon'u Fenerbahçe daha önceden de renklerine bağlamak istiyordu. Sonradan gerçekleşmeyen bu transfer şimdilerde yeniden gündemde olduğu belirtildi. 26 yaşında sahanın sağ tarafında oynayan genç isim için ücret teklifinde bulunulduğu da gelen haberler arasındadır. güncel maç izle

Geçen sezon içinde adı geçen Christian Pavon'un gelecek yıl için şimdiden konuşuluyor olması Fenerbahçe'de hızlı bir planlanmanın yapıldığı yönündeki duyumların doğruluğunu kanıtlar niteliktedir. Buca Juniors ile anlaşması bulunan genç futbolcu için düğmeye basılmasından sonra gidiştın nasıl olacağı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Arjantin Milli Takım Futbolcusu

26 yaşında bulunan Christian Pavon'un genç yaşına rağmen etkili bir performans sergilediği biliniyor. Arjantin Milli Takımında da forma giymiş olan futbolcunun değeri geçen senelere göre düşse de 8 ile 9 milyon Euro arasında olduğu belirtildi. Fenerbahçe futbol takımının ilgilendiği Christian Pavon'un en parlak olduğu dönemlerde değeri yaklaşık olarak 20 milyon Euro'ya dayandığı ve dudak uçuklatan bir rakam olduğu biliniyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.