Futbol Yıldızı Robert Lewandowski

Futbol Yıldızı Robert Lewandowski

Futbol Yıldızı Robert Lewandowski

Futbol Yıldızı Robert Lewandowski

Münih kadrosuna kattığı futbol yıldızı Robert Lewandowski, Katalan kulübü ve teknik direktörü Xavi'ye geçişiyle ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

 Polonyalı golcü sevincini dile getirerek, "Barca'nın zirveye çıkmasına ve olabildiğince çok şampiyonluk kazanmasına yardım etmek için buradayım. Barca'da olduğum için çok mutluyum. Günler uzun oldu, ama sonunda, anlaşma yapıldı, yeni bir meydan okumaya hazırım. Ben oyun ve unvan kazanmayı seven bir adamım. Umarım sezon hiltonbet giriş böyle başlar ve güzel biter. Hep La Liga'da büyük bir kulüpte oynamak istemişimdir ve bu benim için harika bir fırsat. Aynı zamanda mahremiyetime de  meydan okuyor. "

Lewandowski, teknik direktör Xavi ile ilgili görüşlerini de şöyle dile getirdi: "Xavi'nin fikirlerini benim için uygun görüyorum. Karar vermek kolay. Oynamak ve şampiyonluklar kazanmak istiyorum ve biliyorum ki Xavi ile olacak. harika bir oyuncu ve şimdi harika bir koç. Parlak bir geleceği var ve ben de bunun bir parçası olmak istiyorum."

Robert Lewandowski 21 Ağustos 1988 yılında Varşova'da doğmuştur. 34 yaşındadır.Santrafor mevkisinde oynayan Polonyalı millî futbolcudur.

Futbol kariyerine 1997 yılında Varsovio Varşova takımının altyapısında başlamış, ardından profesyonel kariyerine Legia Varşova altyapısına yerleşerek devam etmiştir.

Lewandowski kariyeri boyunca 5 farklı takımda forma giydi.

Forvet toplam 521 maçta forma giydi, 379  gol kaydetti ve takımına önemli katkılar sağladı.

Milli takımın vazgeçilmez oyuncularından Lewandowski, milli takım formasıyla çıktığı 128 maçta 74 gol kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.