Gaziosmanpaşalıların Boğaz Sefası

Gaziosmanpaşalıların Boğaz Sefası

Mayıs ayında Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından, ilçe halkı için düzenlemeye başladığı boğaz turları devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin internet sitesinden online başvuruda bulunarak veya belediyenin Kentli Servisi’ne bizzat başvurarak rezervasyon yaptıran Gaziosmanpaşalı vatandaşlar boğazda geziye katılıyor. 

Mayıs ayında başlayan ve Eylül ayına kadar sürecek olan Gaziosmanpaşa Gemisi’yle Boğaz turları akşam saatlerinde de yapılmaya başlandı. Yaz sezonu boyunca 100 bin Gaziosmanpaşalıya İstanbul Boğazı’nı gezdirmeyi hedefleyen Gaziosmanpaşa Belediyesi, bugüne dek yaklaşık 80 bin Gaziosmanpaşalının boğaz turuna çıkmasını sağladı.

Said Halim Paşa Yalısı, Sadullah Paşa Yalısı, Kılıç Ali Paşa Camii, Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı, Şerifler Yalısı, Yılanlı Yalısı, Fındıklı Camii, Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı ve Mihrimah Sultan Camii gibi Boğazın muhteşem yapılarını denizden görme fırsatı bulan Gaziosmanpaşalılar, eşsiz yapıların hikâyelerini de rehberden öğreniyor.

Boğaz turuna katılmak isteyen 18 yaşını geçen her Gaziosmanpaşalı, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin resmi internet sitesinden online olarak veya 444 0 467 numaralı Çağrı Merkezi’ni arayarak ya da belediyenin Kentli Servisi’ne şahsen müracaat ederek rezervasyon yaptırabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.