Genç iletişimcilere ödülleri verildi

Genç iletişimcilere ödülleri verildi

Aydın Doğan Vakfı’nın (ADV) düzenlediği 24’üncü Genç İletişimciler Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Aydın Doğan Vakfı’nın nitelikli medya çalışanı ve yöneticisi yetişmesine katkı sağlamak amacıyla üniversitelerin iletişim fakültelerinde öğrenim gören lisans öğrencileri arasında düzenlediği 24. Genç İletişimciler Yarışması sonuçlandı. 31 üniversitenin iletişim fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı dallarında 1351 öğrenci 1163 çalışma ile katıldığı yarışmada, 21 üniversitenin 155 öğrencisi 80 proje ile ödül kazandı. En çok ödülü 19’er projeyle Akdeniz Üniversitesi alırken, Erciyes Üniversitesi ise 16 ödülle ikinci sırayı aldı.


Hilton Convention Center’da, sunuculuğunu Korhan Abay üstlendiği ödül töreninin açılış konuşmasını Aydın Doğan Vakfı (ADV) Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı yaptı.    

Gecede, finale kalan 21 üniversitenin temsilcileri olduğunu hatırlatan Fetvacı, "Türkiye’de genç bir iletişimci olmak aslında birçok yönden heyecan verici bir kariyere, yaratıcılığın sınır tanımadığı bir sektöre ve Türkiye’yi yakından etkileyen bir sürecin içinde yer almaya başlamak demektir. Aydın Doğan Vakfı, Türkiye’ye kaliteli insan gücü yetiştirmek amacıyla en büyük yatırımlarını eğitim alanında yapıyor ve neredeyse çeyrek asırdır da Genç İletişimciler Yarışmasını düzenliyor. Bu yarışmadan ödül alanlar artık medyamızın içinde yönetim kadrolarını oluşturdu. Yarışma bugünlere üniversitelerin, medyanın ve vakfın yakın işbirliği ile gelmiştir. Bu sinerjiye katkıda bulunan tüm taraflara müteşekkirim" diye konuştu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLERİNİ DOĞAN VE BAKAN KILIÇ VERDİ
Yazılı Dal Haberde dereceye girenlere ödülleri Aydın Doğan Vakfı (ADV) Başkanı ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Röportajda dereceye girenlere ödüllerini ADV Başkan Vekili Sema Işıl Doğan ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu verdi. Araştırma İncelemede dereceye girenlere Doğan Holding Yönetim kurulu Başkan Vekili Hanzade Doğan Boyner, Fotoğrafta dereceye girenlere Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı verdi. Ödüllerinin verilmesinin ardından Aydın Doğan, yarışmada ödül alan üniversitelerin rektör ve dekanlarına birer berat verdi. Ödül töreni toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. Törene, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Aydın Doğan Vakfı (ADV) Başkanı ve Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan eşi ADV Başkan Vekili Sema Işıl Doğan, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Doğan Holding CEO’su Yahya Üzdiyen, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı Doğan Hızlan, Hürriyet Gazetesi Koordinatörü Emre Oral, Hürriyet Web Koordinatörü Bülent Mumay, Taha Akyol, Altan Öymen, Fatih Çekirge, Nail Güreli, Metehan Demir, Nuri Çolakoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Bu arada ödül töreninin ardından Aydın Doğan ve Bakan Suat Kılıç, yanlarına gelen "Basın Reklamı" dalında "Yandex" adlı çalışmasıyla 3.’lük ödülünü alan Gümüşhane İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencisi Deniz Arı ile bir süre sohbet etti.

ÖDÜLLER:

Birincilik Ödülleri:
Aydın Doğan Vakfı Ödül Heykelciği, 1000 TL’lik para ödülü, D-Smart Kutusu, 28 Haziran – 1 Temmuz 2013 (üç gün) tarihleri arasında Milta Kemer Beach Tatil Köyü’nde konaklama.

Reklam Kampanyası Büyük Ödülü :
Aydın Doğan Vakfı Ödül Heykelciği, 1500 TL’lik para ödülü, D-Smart Kutusu, 28 Haziran – 1 Temmuz 2013 (üç gün) tarihleri arasında Milta Kemer Beach Tatil Köyü’nde konaklama.

İkincilik Ödülleri:
Aydın Doğan Vakfı Ödül Heykelciği, D&R’dan 100 TL değerinde hediye çeki, kol saati, 2 adet kitap.

Üçüncülük Ödülleri:
Aydın Doğan Vakfı Ödül Heykelciği, D&R’dan 100 TL değerinde hediye çeki, 2 adet kitap.

Ayrıca; ödül kazanan tüm öğrenciler Temmuz-Eylül ayları arasında Doğan Medya Grubu’na bağlı gazete, dergi, televizyon ve radyolarda bir ay ile üç ay arasındaki mesleki bilgi ve görgülerini arttırma amaçlı hazırlanan programlardan yararlanma fırsatı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.