Gençlerin kavgasında bıçaklar konuştu: 2 yaralı

Gençlerin kavgasında bıçaklar konuştu: 2 yaralı

Kağıthane’de kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen gençlerin kavgasında bıçaklar konuştu. Kavga sırasında bıçaklanan 2 genç hastaneye götürülürken, kardeşi bıçaklanan gencin basın mensuplarına gülerek “Klasik kavga” açıklaması ise herkesi şaşırttı.


Olay, Kağıthane Başak Konutları Gonca Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Gürültüler üzerine evlerinden aşağıya inen vatandaşlar, bir grup gencin kavga ettiğini gördü. Kız meselesi yüzünden kavga ettikleri iddia edilen gençlerin kavgasında bıçaklar konuştu. Kavgada bıçaklanan gençlerden Resul Taşdemir yere yığılırken, Süleyman Emre Dilbay ise uçurumdan aşağıya yuvarlandı. Yaralı Dilbay, çevredeki vatandaşların yardımıyla uçurumdan yukarı çıkartıldı. Daha sonra ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, bıçaklanan gençleri Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürürken, gençleri bıçaklayanlar ise kayıplara karıştı.

Öte yandan yaralanan gençlerden birinin kardeşi basın mensuplarına yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Şahıs basın mensuplarına gülerek, “Klasik kavga, 2 kişi yaralandı. Onla kavga ederken başkaları olayı büyüttü. O yüzden böyle bir şey oldu” dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.