Giyim imalat raporu açıklanıyor

Giyim imalat raporu açıklanıyor

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Giyim Eşyası İmalatı Sanayi Strateji Raporunu 5 Aralık Çarşamba Günü açıklayacak.

İSO açıklamasına göre, İSO, Türk sanayinin rekabet gücünü geliştirme sürecinde, imalat sanayii sektörlerinin yol haritalarının belirlenmesine katkıda bulunmak amacıyla 2001 yılında başlattığı "Avrupa Birliği'ne Tam Üyelik Sürecinde İSO Meslek Komiteleri Sektör Stratejileri Geliştirmesi Projesi"ni yeni sektör çalışmalarıyla sürdürüyor. 

İSO sektör raporları serisinin sekizincisi olan "Giyim Eşyası İmalatı Sanayi" sektör raporu, İSO bünyesinde sektörü temsil eden 14.Grup Deri ve Kürkten Giyim Eşyası Sanayii, 15.Grup Dış Giyim Sanayii, 16.Grup İç Giyim Sanayii, 17.Grup Çorap Sanayii ve 18.Grup Triko Giyim Sanayii Meslek Komiteleri üyelerimiz ile ilgili sektörel sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katkı ve çalışmalarıyla sonuçlandırıldı. 

Rapor, ilgili Meslek Komitesi Üyeleri, sektörel dernek ve kuruluşların yetkilileri ve sektörde faaliyet gösteren üye firmaların davetli oldukları basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanacak. 

Toplantının açış konuşmasını İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük yapacak, sektör raporunun sunumu Proje Danışmanı Dr. Can Fuat Gürlesel tarafından yapıldıktan sonra, İSO Meclis Üyesi ve 15.Grup Dış Giyim Sanayii Meslek Komitesi Başkanı Ali Ulvi Orhan'ın moderatörlüğünde 14.Grup Deri ve Kürkten Giyim Eşyası Sanayii, 16.Grup İç Giyim Sanayii, 17.Grup Çorap Sanayii ve 18.Grup Triko Giyim Sanayii Meslek Komiteleri temsilcilerinin katılımı ile rapor ve sektör hakkında bir panel gerçekleştirilecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.