Göğüs Estetiği

Göğüs Estetiği

Göğüs Estetiği

 

Bayanların en çok tercih ettiği işlemler arasında yer alan göğüs büyütme işlemleri aynı zamanda bayanların psikolojik olarak kendilerini daha iyi hissetmelerine hizmet eder. Bu nedenlerden dolayı birçok sağlık ve estetik merkezinde bayanların bu yöntemler ile dikleştirme büyütme ya da küçültme işlemleri ile istedikleri hacimde memelere sahip olması sağlanır. Operasyonlar hastaların beklentilerini karşılamak üzere gelişmiş imkânlar ile yerine getirilir.

Göğüs Büyütme Estetiği

Bayanların bazılarında doğuştan bazılarında ise sonradan oluşan durumlardan dolayı memelerin hacim olarak küçük kalması durumu vardır. Göğüs büyütme işlemleri bu nedenlerden dolayı yapılır. Genellikle dolgu uygulanarak hastaların genel görünümleri düzeltilmiş olur. Silikon ya da farklı dolgu malzemeleri kullanılarak bayanlarda meme yapısında hacim artışı sağlıklı bir şekilde gerçekleştirilmiş olur.

Göğüs Büyütme Hangi Durumlarda Yapılır?

Hastalar eğer meme yapılarının boyutlarından memnun değil ise bu durumda göğüs büyütme işlemleri yerine getirilir. Söz konusu yöntem sayesinde hastaların doğumdan ya da sonradan ortaya çıkan sorunları giderilmiş olur. Ülkemizde hizmet veren estetik merkezlerinden bu hizmetleri güvenle alabilirsiniz.

Göğüs Büyütme yöntemleri nelerdir?

Kullanılan büyütme yöntemleri kendi içerisinde kullanılan dolgu malzemesine göre değişiklik gösterir.  Bazı hastalarda yağ ile dolgu işlemi yapılır. Kişinin kendi yağlarının laboratuvar ortamında hazır hale getirilmesi ile birlikte istenilen dolgu işlemleri yerine getirilir.

Yine bazı hastalarda uygulanan dolgu yöntemi olarak silikon yöntemi ön plana çıkar. Bunun dışında uygulanan farklı egzersizler de vardır. Egzersiz ve ilaç kullanımı ile istenilen büyüme yakalanamayan hastalarda dolgu yöntemleri tercih edilir.

Meme Küçültme Öncesi Hazırlık Detayları Nelerdir?

Bazı hastalar meme küçüklüğünden şikâyet etmekle birlikte bazı hastaların ise memelerinin büyüklüğünden şikâyet etmesi nedeni ile ortaya meme küçültme işlemleri ortaya çıkar. Bu yöntemler hem erkeklerde hem de bayanlarda çeşitli nedenler ile aşırı büyümüş ve sarkmış meme görünümünü önlemeye yarayan yöntemleri içerir.

Küçültme işlemi kapsamında yağ alınımı ya da fazla dokuların alınması ile beklentiler karşılanmış olur. Söz konusu yöntemler aynı zamanda hastalarda nitelikli olarak meme küçültme işlemlerinin yerine getirilmesine imkân tanır. Aynı zamanda hastaların sarkmış ve kötü görünen meme yapılarında iyileşme sağlanmış olur.

Meme Küçültme Sonra Nelere Dikkat Edilmeli?

Hastaların bu meme küçültme işlemlerinin sonrasında dikkat etmesi gereken detaylar bulunur. Öncelikle bu işlemlerin sonrasında ağır kaldırmak zarar verir. Yine hastaların genel görünümlerinde önemli bir değişim bu şekilde sağlanmış olur. Hastalarda işlemler sonrasında ağrılar ya da morarmalar meydana gelebilir.

Meme Dikleştirme Nasıl Yapılır?

Yine bir diğer estetik yöntem olan meme dikleştirme işlemi hastalarda kullanılır. Gebelik yaşlılık gibi nedenlerden dolayı hastaların memelerinde bozulmalar ve sarkmalar meydana gelebilir. Bu durumları aşmak için meme yapısında fazla dokuların alınması meme ucunun yerleştirilmesi ve kasların sıkılaştırılması gibi işlemler gerçekleştirilir.

Dikleştirme işlemlerinin ortalama olarak 2 ile 4 saat süren operasyonlar ile gerçekleştirilmesi mümkündür. Bu meme dikleştirme işlemlerinde diğer yöntemlerden farklı olarak hastalar ön muayene edilerek meme ucunun konumu netleştirilir. Böylelikle meme yapısında bozulmaların giderilmesi sonrasında meme ucunun istenilen konuma getirilmesi sağlanmış olur.

Meme Dikleştirme Kimler Olmalı?

Meme yapısı oluşmuş ve aynı zamanda aşırı kilolu olmayan hastalarda kullanılan bir yöntemdir. Söz konusu yöntemin artıları sayesinde her yaştan hasta üzerinde uygulanabilir. Uygulama sırasında ortaya çıkan detaylar sayesinde hastaların ihtiyaç duyduğu görünüm sorunları giderilmiş olur.

Siz de bu işlemler için daha fazla bilgi sahibi olmak için internet sitelerini tercih ederek bilgi alabilirsiniz. Meme dikleştirme birçok estetik merkezinde sizlere sunulur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.