GOP'ta Zabıtalardan Esnaflara Hatır Ziyareti

GOP'ta Zabıtalardan Esnaflara Hatır Ziyareti

Gaziosmanpaşa Belediye Zabıtaları, bölge esnaflarını ziyarete başladı

 İlçe halkının başta sağlığı olmak üzere huzur ve düzenin güvencesi olan Gaziosmanpaşa Belediye Zabıtaları, bölge esnaflarını ziyarete başladı.

Esnaflarla karşı karşıya değil, kanunların uygulanması için yan yana olmayı, birlikte işbirliği içinde çalışmayı amaç edinen Gaziosmanpaşa Belediye Zabıtası esnaf ziyaretlerine başladı. Zabıtalar ziyaretler esnasında, esnafların istekleri ve şikayetleri ile ilgilenirken, hediye çantaları da dağıtıyor. Esnaf ziyaretlerinde amacın, zabıtanın sürekli denetim yapan, esnafı tedirgin eden, korkutan imajının geçmişte kaldığını göstermek olduğunu belirten zabıta yetkilileri, ilçedeki tüm esnafın ziyaret edileceğini, sorunlarının öğrenilip günlük olarak Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'a bildirileceğini belirtti.


İlçede gerçekleşen esnaf ziyaretlerini çok önemsediğini belirten Dr. Erhan Erol, "Esnaflarımız, Gaziosmanpaşa'nın ticari hayatında önemli bir yere sahip olmanın yanı sıra bulundukları bölgeye her zaman değer katan bir konumdadırlar. Hangi sektörde olursa olsun açılan ve ticari faaliyetine devam eden her işyerinin Gaziosmanpaşa'nın imajına doğrudan katkısı bulunmaktadır. İlçemizde böylesine önemli bir rol üstlenen esnaflarımızla, vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve düzenleri için çalışan zabıtalarımızın buluşmaları ve yanyana, işbirliği içerisinde çalışmalarından mutluluk duyuyorum"dedi.


Vatandaşların sağlığı için iş yerlerinin kanuna uygun çalışmasını sağlamakla yükümlü olan ve zaman zaman bu görevlerini yerine getirirken, esnaflarla aralarında tatsız durumlar da yaşayan zabıtalar, bu ziyaretlerde esnaflarla bol bol sohbet ederek hem kendilerini daha rahat anlatabiliyor hem de esnafların sorunlarını daha iyi anlayabiliyor.


Sadece denetim görevi yapmayan, bilgilendirme ve yol göstericilik görevini de yerine getiren Zabıta ekipleri ziyaretlerinde "Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır" atasözünden yola çıkarak esnaflara hediye çantalarının yanı sıra kahve de hediye ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.