Gürsel Tekin, Tuzla'dan İstanbul İçin Adaylığını Açıkladı.

Gürsel Tekin, Tuzla'dan İstanbul İçin Adaylığını Açıkladı.

CHP eski İstanbul İl Başkanı, İstanbul Milletvekili ve CHP Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi için aday adaylığını Tuzla CHP Örgüt binası önünden kendini karşılayan ve destek veren binlerce kişiye duyurdu.


Pazar günü seçim otobüsü ile Tuzla İlçe Örgüt Binasına gelen Gürsel Tekin “ Bekle bizi İstanbul ” ve “ Güzel günler göreceğiz” pankartları ile karşılandı.

Tuzla CHP örgütüne iki bine yakın kadın ve gencin partiye üye kaydının yapıldığı toplantıya katılan Gürsel Tekin parti binası önüne çekilen seçim otobüsünden vatandaş ve partililere “Kurban Bayramının hemen ardından İstanbul’un yeniden kurtuluşu için düğmeye basacağız." diyerek seslendi.

Sözlerine " Diren İstanbul yalnız değilsin” diyerek başlayan Gürsel Tekin konuşmasına “ Sadece ben değil benim dışımda daha iki tane daha aday adayı var. Onlarla da omuz omuza CHP’yi İstanbul’da iktidar yapmak için mücadele edeceğiz." diyen Tekin. "CHP’den ne alabilirim değil CHP’ye ne verebilirim diyebilen herkese kapımız açıktır. " dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP eski İstanbul milletvekili Mehmet Ali Özpolat ve Şinasi Öktem, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkanat ve birçok CHP üyesiyse Gürsel Tekin'i alkışlayarak destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.