Halk Otobüsü Şirketleri: Kaza otomobilin hatasından kaynaklandı

Halk Otobüsü Şirketleri: Kaza otomobilin hatasından kaynaklandı

Maltepe'de, 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan otomobil ile halk otobüsünün karıştığı kazaya ilişkin Özel Halk Otobüsü Şirketleri'nden açıklama geldi. Açıklamada, kazanın halk otobüsünden değil, otomobilin kontrolünü kaybetmesinden kaynaklandığı belirtildi.

 Maltepe'de dün 16.00 sıralarında halk otobüsü ile otomobilin karıştığı kazada Sevim Yıldız hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı. İstanbul Özel Halk Otobüsleri Şirketleri’nden kazayla ilgili açıklama geldi. Kazanın halk otobüsünün hatasından değil, otomobilin kontrolden çıkması sonucu meydana geldiğinin belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi: “05 Ocak 2013 tarihinde D-100 Karayolu Maltepe mevkiinde saat 16.00 sularında bir trafik kazası meydana gelmiştir.Kontrolünü kaybeden otomobil sürücüsünün Kadıköy-Sultanbeyli seferini yapan özel halk otobüsüne çarpması sonucu meydana gelen kazada maalesef bir kişi hayatını kaybetmiştir.

Kaza,otomobil sürücüsünün araç hakimiyetini kaybederek Halk Otobüsüne çarpması sonucu oluşmuş olup, otobüs sürücüsünün hatası bulunmamaktadır.Bölgedeki kamera görüntüleri de bu durumu tespit etmiştir. Gerektiği takdirde görüntüleri paylaşmamız mümkündür.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.