Harun Tekin ve Koray Candemir Roxy’de

Harun Tekin ve Koray Candemir Roxy’de

Tuborg Gold sponsorluğunda Roxy’de ünlü isimler DJ Setinin başına geçiyor.

Tuborg Gold sponsorluğunda Roxy’de Türk Rock müziğinin ünlü isimleri DJ’lik yapıyor. Mor ve Ötesi’nin solisti Harun Tekin ve Kargo grubundan ayrıldıktan sonra Maskott grubunu kuran Koray Candemir 15 Aralık gecesi Roxy’de sahne alacak.

Roxy ve Tuborg Gold yeni bir etkinliğe daha imza attı. Daha önce Dj’lik deneyimi olmayan ve yakın arkadaş olan ünlü isimler Gold’N Rock etkinliklerinde DJ setin başına geçip performans sergileyecekler. Gold’N Rock kapsamında ilk etkinlik 15 Aralık gecesi 22.00’da Harun Tekin, Koray Candemir ve Nadir Duman performansı ile başlayacak. 
 
Etkinliğin biletleri kapıdan 20.00 TL ücret karşılığında temin edilebiliyor. 
Gold’N Rock etkinlikleri önümüzdeki dönemde müzik ve sanat camiasından daha önce DJ’lik yapmamış ünlü isimlerle devam edecek. 
 
Koray Candemir 
7 Ağustos 1975 yılında doğan Koray Candemir lisede kurduğu grubu ile Milliyet Liseler Arası Müzik Yarışması’nda dereceye girmiştir. 1996 yılında Kargo’nun Raks müzik etiketiyle çıkan “Yarına Ne Kaldı” albümüyle tanınan Candemir, Kargo gurubuyla 1997 yılında Sevmek Zor ve 1998 yılında çıkardıkları Yalnızlık Mevsimi albümlerinde solist olarak yer almıştır. Koray Candemir ilk solo çalışması olan “Sade” albümünü 2001 yılında çıkarmıştır. 2009 yılında Seattle’a giden ve Kargo grubunda birlikte olduğu Serkan Çeliköz ile Maskott grubunu kuran Koray Candemir Amerika Birleşik Devletleri’nde çeşitli yerlerde konserler vermiştir. 2013 yılında yeni bir albüm hazırlığında olan sanatçı konser vermeye devam etmektedir. 
 
Harun Tekin 
1977 yılında Ankara'da doğan Harun Tekin 1996 yılında İstanbul Alman Lisesi'nden, 2001 yılında ise Boğaziçi Üniversitesi Felsefe ve Psikoloji bölümlerinden mezun oldu. Mor Ve Ötesi Grubu ile birçok albüme imza atan Tekin, halen grubun solistliğini yapıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.