Hayri İnönü başkanlık yapmaya başlıyor

Hayri İnönü başkanlık yapmaya başlıyor

Şişli Belediye başkanının kim olduğu sorularıyla geçen 2,5 aydan sonra Hayri İnönü, Şişli’ye başkanlık yapmaya başladığının ilk sinyalini halk günü yapıp halkla bir araya gelerek gösterdiği ifade ediliyor.

 İNÖNÜ HALKLA BULUŞMAYA BAŞLADI

Emir Sarıgül’ün kendisine başkan danışmanları olarak atadığı isimlerden danışmanlık bulamayınca kendi ekibini yavaş yavaş oluşturmaya başlayan Hayri İnönü ilk olarak ta birebir halka buluşmaya başladı.

Bu buluşmada, Şişli Halkı’nın sorunlarını ve projelerini kendilerinden dinleyen İnönü’ye ziyarete gelen vatandaşlar güvendiklerini, sevgi gösterilerinde bulunarak ve verdikleri hediyelerle gösterdiler.

‘HAYRİ İNÖNÜ’NÜN ZAMANA İHTİYACI VAR’

Hayri İnönü’ye ziyaret eden vatandaşlar gazetemizi arayarak; başkan çok mütevazi biri, bize gösterdiği samimiyet ve ilgisiyle bizlerin güvenini kazanmıştır. Şişli Gazetesi aracılığı ile de kendilerine gösterdikleri bu tutum için teşekkür ettiklerini belirten vatandaşlar, böyle bir başkanın biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu ifade ettiler.

İNÖNÜ DİZGİNLERİ ELE ALIYOR

Yerel seçimlerden sonra sansasyonlarla anılan halen de sansasyonlarla yönetilen Şişli Belediyesi’nde Hayri İnönü’nün yavaş yavaş dizginleri ele alacağı ifade ediliyor.

KENDİ EKİBİNİ OLUŞTURUYOR

Hayri İnönü ile ilgili birçok spekülasyon yapılarak, Şişli Belediyesi’nde Hayri İnönü’nün pasif ve etkisiz algısı yaratıldı. Bu da Hayri İnönü üzerinde negatif bir etki yaratmıştı. Ama her geçen gün Hayri İnönü belediyedeki işleyişi ve sistemi çözmeye başlamasıyla, İnönü kendi danışmanlarını kendisi oluşturmaya başladı.

EMİR SARIGÜL’Ü TANIYANLAR

HAYRİ İNÖNÜ’YE YÖNELMEYE BAŞLADI

Emir Sarıgül’ün oluşturmuş olduğu ekibin yarattığı kötü intiba ile belediyede bir türlü sistem kuramadı. Belediye personelinin sürekli yer değiştirilmesi ve göreve getirilenlerin yanına gölge bir isim konulması belediye içerisinde hizmetten ziyade sansasyonların yaşanmasına neden oldu. Bunlara bir de Emir Sarıgül’ün tutarsızlıkları da eklenince belediye personeline ilave olarak ta Şişli Halkı’nda bir güven problemi yaratmaya başladı.

Emir Sarıgül’ün tutumunun tersine Hayri İnönü’nün tutarlı, istikrarlı ve net bir tavır sergilemesiyle de gerek belediye personelinin gerekse de halkın sevgisi ve umudunun İnönü’ye doğru yönelmeye başladığı ifade ediliyor.

BELEDİYEDE BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANACAK  

Emir Sarıgül’ün bir türlü oturtamadığı sistemi Hayri İnönü’nün oluşturacağı ifade ediliyor. Mustafa Sarıgül’ün deneyimli Özel Kalem Müdürü Abdulkadir Sezgin’i de yanına alan Hayri İnönü, bu hareketiyle Şişli’de değişim sinyallerini vermesi olarak yorumlanıyor.

İnönü’nün kendi oluşturduğu ekibin tutarlı ve başarılı isimlerden oluşması da İnönü’nün önümüzdeki günlerde belediyede ciddi değişimlerin olabileceği belirtiliyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.