Hayri İnönü'nün Candaş'ı ile esli vekili Emir Sarıgül'ün "Soğuksu" buluşması

Hayri İnönü'nün Candaş'ı ile esli vekili Emir Sarıgül'ün "Soğuksu" buluşması

Hayri İnönü’nün görev verdiği Şişli Belediyesi’nin başta imar olmak üzere en hassas müdürlükleri de bağladığı Cemil Candaş ile İnönü’nün elini dahi sıkmadığı Emir Sarıgül’ün Beykoz Soğuksu’daki buluşması gündemi sarsacak.

CANDAŞ’I TANIYANLAR SARIGÜL İLİŞKİSİNİ İYİ BİLİRLER

Hayri İnönü’nün Cemil Candaş’ı Şişli Belediyesi’ne transfer ettiği gün bilenler tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Çünkü Cemil Candaş Sarıgül Ailesi’ne çok uzun bir geçmişe sahip ve yakın ilişkisi olan bir isimdi.

İNÖNÜ’NÜN CANDAŞ’I ATASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

İnönü’ye bu ilişkiyi bilenler tarafından sürekli ikaz edilmesine rağmen bu atamayı gerçekleştirmesi de eleştiri konusu olmuştu. Öyleki İnönü’nün bu ataması Sarıgül ile tekrar ilişkileri düzelmek istemesi olarak yorumlanmıştı.

CANDAŞ’IN VERDİĞİ RUHSAT ONAYLARI DİKKAT ÇEKİCİ

Gazetemize gelen bu istihbaratı çok önemli bir kaynaktan teyit ettikten sonra bu haberi yayınlama kararı aldık. Bu haberi yayınlamamızda diğer bir etkende son günlerde Cemil Candaş’ın verdiği ruhsat onaylarını yakından takip ettiğimizde çıkan sonuç oldu. Yakında da Şişli Gazetesi olarak Şişli’de verilen usulsüz imarları gündeme getirdiğimizde daha net anlaşılacaktır.

CANDAŞ SARIGÜL GÖRÜŞMESİNDE BİR MECLİS ÜYESİ DE VARDI

Cemil Candaş Emir Sarıgül ile Beykoz Soğuksu’daki görüşmesine tanınmamak için güneş gözlüğü ve kafasına taktığı şapkası ile gitti. Candaş görüşmeye de şu an Hayri İnönü ile anılan Şişli Belediye Meclis Üyeleri’nden biri ile birlikte ve onun arabası ile gitti.

CANDAŞ VE SARIGÜL GÖRÜŞMESİNİN ARKA PLANI YAKINDA

Cemil Candaş Emir Sarıgül ile görüşmesinde kendisi de itiraf ettiği bir şey dikkat çekiciydi.

‘Candaş ben Ofluyum bana yapılan iyiliği asla unutmam. Sarıgül Ailesi benim iyi günümde de kötü günümde de yanımda oldu. Bende vefasızlık yoktur. Bana yapılan iyiliği asla unutmam’ gibi birçok methiyeli kelimeler kullandıktan sonraki konuşmaların teyidini alamadığımız için yayınlamıyoruz.

İNÖNÜ; “ŞİŞLİ’DEKİ YAMYAMLARDAN KURTULAMIYORUM” DEMİŞTİ

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’de çok özel bir konuşma esnasında çok yakın bir dostuna ‘Şişli’deki yamyamlardan kurtulamıyorum’ demişti. İkinci bir kişinin olduğu ortamda yapılan hiçbir özel görüşme gizli kalmıyor.

Emir Sarıgül ile Cemil Candaş buluşmasının yansımaları önümüzdeki günlerde daha da gündemi sarsacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.