Hedeflenen Projeleri Açıkladı

Hedeflenen Projeleri Açıkladı

Avcılar'dan sorumlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ilçede gerçekleştireceği projeleri değerlendirdi.

Avcılar'dan sorumlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ilçede gerçekleştireceği projeleri değerlendirdi. Şükür, yapılan çalışmaların ardından Avcılar'ın çok farklı bir şehire kavuşturulacağına inandığını ifade etti.

Avcılar İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşecek olan basın toplantısına Avcılar'dan sorumlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün yanısıra Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Bayram Şenocak ve çok sayıda davetli katıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin Avcılar'da gerçekletireceği projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Şükür, "Sorumlusu olduğum Avcılar'ın birçok mahallesinde içme suyu şebekesinden doğalgaz hattına kadar bir çok hizmet yapılıyor, bundan sonra da yapılacak. Bazısının teknik alt yapıları tamamlanmış bazılarının ise projeleri devam etmekte. Teşkilatımız çok farklı çalışıyor. Ben bundan önce farklı bir teşkilat ile seçime girmiştim. Ama şu anki ilçe başkanı ve ekibinin çok farklı çalışmaları var. Bizleri iletilen bütün sorunların birogratik çalışmaları içerisindeyim. Gerek İstanbul'da gerek Ankara'da avcılar için elimizden geleni yapıyoruz. Sıradan bir insan olmaktan dolayı Türkiye'nin birçok yerinde vekillik yapıyorum. Ama Avcılar benim önceliğim. Burdaki yatırımlardan çok etkilendim. Bugün buradaki yatırımlar için aranızdayım. Çok farklı şeyler söyleyeceğiz bunda sonra ama şimdi bu yatırımların önüne geçmesin diye söylemiyoruz. Burada çok fazla hizmet görmedim ama bu yapılanlarla avcılar'ın çok farklı bir şehre kavuşturulacağına inanıyorum. Siyaset hayatımda da spor hayatımda olduğum gibi çok başarılı olmak istiyorum ama hizmetin bir yarış olduğunu düşündüğümde birçok kişiyi bu tarafa çekip daha farklı hizmetlerin alınabileceği bir avcılar ortaya çıkabilir" dedi.

Öte yandan, herkesin Ramazan ayını kutlayan Hakan Şükür, ilk iftarını Avcılar Yeşilkent Mahallesinde açacağını da duyurdu. Şükür, "Sorunların çözümü noktasında söylemekte sabırsızlandığım çok farklı şeyler var. Ama bugün buyatırımları anlatmak için buradayız. Umarım Avcılar'a hizmet etmiş oluruz. Birgün siyaseti bıraktığımda buradan geçtiğimde benimde buralara katkım oldu diyebileceğim" diye konuştu. 


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.