HGS'ye geçmeyenin hali

HGS'ye geçmeyenin hali

Köprü ve otoyollarda bugünden itibaren sona eren KGS’li geçişlerin ardından bazı sürücülerin hala HGS’ye geçmediği görüldü.

Sabah mesai saatlerine doğru işe gitmek için gişeleri kullanan bazı sürücülerin, hala HGS almadıkları görüldü. Bu surum trafikte ciddi bir sıkıntıya yol açmazken, HGS’si olmayan sürücüler, PTT şubelerinin açılmasını bekledi.

Gece saat 24.00 sıralarından itibaren sona eren KGS’li geçiş sisteminin yerini Hızlı Geçiş Sistemi(HGS) alırken, bazı sürücülerin hala hazırlıksız oldukları görüldü. Daha önce KGS gişesi olarak kullanılan gişeye yönelen sürücüler, gişenin dubalarla kapatıldığını ve HGS geçiş sistemine çevrildiğini görünce geri dönen sürücüler, PTT şubelerine yöneldi. Ancak PTT’nin açılmadığını gören sürücüler, PTT şubesinin açılmasını bekledi. Bazı sürücüler ise kaçak geçti. PTT Şubesinin açılmasını bekleyen bir sürücü, “Yoğun olduğum için HGS alma fırsatı bulamadım. Şimdi PTT’nin açılmasını bekliyorum. Aslında bir defa geçme hakkımız var. Ama HGS’yi PTT açılınca alacağım” dedi.

Çok nadir de olsa HGS’si olmadığı için gişe girişlerinde bekleyen sürücüler trafikte ciddi bir sıkıntıya yol açmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.