Hırsızın pervasızlığı

Hırsızın pervasızlığı

Sultanbeyli'de, bir kişinin şarküterinin önündeki kuruyemiş dolu sepeti çalması güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde hırsızın dükkan önüne gelmesi, çevreyi kontrol ettikten sonra güvenlik kamerasına aldırmadan sepeti çalıp uzak

Olay, dün akşam saatlerinde Sultanbeyli'deki bir şarküteri dükkanında meydana geldi. Çalışanlar dükkan önündeki malların eksik olduğunu görünce güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda kuruyemişlerin çalındığını gören durumu polise bildirdi. Hırsızların güvenlik kameralarına aldırmamasına şaşıran iş yeri sahibi Neşet Sönmez, "Yıllardır esnaflık yapmaktayım ama böyle ucuz bir hırsızlıkla ilk defa karşılaştım. İki güvenlik kamerasına rağmen hırsız pikin pişkin geliyor ve maddi değeri çok yüksek olmayan malzeme çalıyor. Bizlerden istese zaten vereceğiz. Ama hırsızlık yolunu seçmeleri bizleri üzdü." dedi. 

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, beyaz bir otomobil şarküterinin önünden geçerken yavaşladıktan sonra yan sokağa girerek duruyor. Otomobilden inen bir kişi de dükkanın önüne gelerek bir süre sağına soluna bakıyor. Caddede akan trafiğe ve yayalara aldırmayan şahıs önce içinde pestil bulunan yaklaşık 10 kilo ağırlığındaki cam kaseyi kucaklayarak hızla otomobilin bulunduğu sokağa ilerliyor. Birkaç dakika sonra aynı otomobil yine aynı yerden geçerek yavaşladıktan sonra daha önce girdiği ara sokağa giriyor. Pestil dolu cam kaseyi çalan şahıs bu defa yine dükkanın önüne gelerek beklemeye başlıyor. Ortamın sakinleşmesi için bir süre oyalanan hırsız, bu defa da içinde kuruyemiş bulunan büyük sepeti kucaklayarak gözden kayboluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.