'Hürrem Sultan' parolası yakalattı

'Hürrem Sultan' parolası yakalattı

Maltepe'de, 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarının kendi aralarında 'Hürrem Sultan abinin evine gelmiş oturuyor' şeklindeki konuşmalarından şüphelenen polis, söz konusu eve operasyon düzenledi. Operasyonda, 63 kilo esrar ele geçirildi. Ayr

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amriliği ekipleri, bölgede uyuşturucu satıldığı yönündeki bilgileri değerlendirerek çalışma başlattı. Şüpheli şahısları takibe alan ekipler, şahısların kendi aralarında 'Hürrem Sultan abinin evine gelmiş oturuyor' şeklinde konuştuklarını tespit etti. Bu cümleden şüphelenen ekipler çalışmayı derinleştirdi. Şahısları takibe alan sivil polis memurları 2 kişinin Zümrütevler Mahallesi'ndeki bir eve sürekli girip çıktıklarını belirledi. Uyuşturucu satışından ve kullanımından dolayı sabıkası bulunan başka şahısların da aynı eve girdiklerini tespit eden polis, operasyon için düğmeye bastı. 

Mahkemeden arama kararı alan ekipler, Şahin Sokak üzerindeki apartmanın 3. katında bulunan daireye operasyon düzenledi. Evde arama yapan polis, gardıroptan şüphelendi. Burayı açan polis, gizli bir kapı olduğunu kapının da bir odaya açıldığını gördü. Odada yapılan aramada 63 kilo esrar ele geçirildi. Evde yaşayan Enver M. de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Enver M. tutuklanarak cezaevine kondu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.