İBB Şile köy muhtarlarının sorunlarını ele aldı

İBB Şile köy muhtarlarının sorunlarını ele aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, muhtarların her türlü sorununa çözüm bulmak için başlattığı “Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Köylerimizi Konuşuyoruz” toplantısına Şile’de devam etti.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürü Üzeyir Çakır’ın düzenlediği “Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Köylerimizi Konuşuyoruz” toplantısı için İSKİ Atıksu İnşaat Daire Başkanı Mehmet Sert’in de katılımıyla Şile ilçesi köy muhtarlarıyla biraraya gelindi.
Toplantı kapsamında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinden Anadolu Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Şehir Planlama Müdürlüğü, Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Altyapı Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ ve İETT yetkilileri de yer aldı.
Toplantıda, Şile ilçesi köy muhtarları, köylerinde yaşadıkları sıkıntıları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklentilerini ifade ettiler. Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren “Muhtarlar Hizmet Birimi”, köy muhtarlarının her türlü soru, sorun, öneri ve beklentilerini İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş adına dinleyerek çözüm sürecini takip ediyor.
Halkla İlişkiler Müdürlüğü, “Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Köylerimizi Konuşuyoruz” toplantıları kapsamında, köy muhtarlarının talep ve şikâyetlerini dinleyerek ilgili birimlere ulaştırmaya ve çözüm sürecini takip etmeye tüm hızıyla devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.