İbrahim Murat Gündüz ve Göktürk Benli 20 Haziran’da İstanbul’da

İbrahim Murat Gündüz ve Göktürk Benli 20 Haziran’da İstanbul’da

İbrahim Murat Gündüz ve Göktürk Benli 20 Haziran’da İstanbul’da

İbrahim Murat Gündüz ve Göktürk Benli 20 Haziran’da İstanbul’da

İş dünyasında başarılı girişimleri ile adını duyuran Adanalı iş adamı İbrahim Murat Gündüz Türk sporuna ve sporcusuna destekleri ile tanınan ve bu alanda kendini kanıtlayan isimler arasında yer alırken destek verdiği isimler arasında kickboks camiasının birçok genç ismi yer alıyor. Bunlardan birisi olan Ali Göktürk Benli için, İbrahim Murat Gündüz “her zaman gurur duyduğum en önemli isim” dedi.

Son zamanlarda kickboks camiasının en çok konuşulan isimlerinden Ali Göktürk Benli ise başarılı gidişatını aralıksız bir şekilde devam ettiriyor. Kickboks maçlarında nakavtları ile çokça konuşulan Ali Göktürk Benli yakın zamanda İstanbul’da VW Arena’da düzenlenecek olan organizasyonda tekrar izleyici karşısına çıkacak Adana’lı ve başarılı sporcunun her zaman ve her yerde muhakkak yanında olan sporsever Adana’lı iş insanı İbrahim Murat Gündüz aynı zamanda bir çok spor etkinliğinde etkin olarak rol alıyor.

 

Bir çok sektör de faaliyet gösteren sporsever iş insanı ve girişimci Gündüz, spor alanına yaptığı yatırımlarla son zaman da adından fazla söz ettirmeye başladı. Başarılı iş insanının sporcusu Ali Göktürk Benli, İstanbul da ki düzenlenecek olan turnuva da İranlı deneyimli dövüşçü Ali Reza Ghanbari ile karşılaşacak.Dövüş severlerin dört gözle beklediği bu etkinlik oldukça spor sever tarafından bekleniyor https://www.timeturk.com/spor/ibrahim-murat-gunduz-den-loca-fight-club-organizasyonun-sa hibi-kursat-sahin-e-tesekkur/haber-1767477-m

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.