İhtiyaç gideren bekçi, kamyonun altında kaldı

İhtiyaç gideren bekçi, kamyonun altında kaldı

Tuzla'da seyir halindeyken frenleri patlayan kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak parka girdi. Önce bir elektrik direğine çarpan kamyon, park halindeki kamyonların arasında ihtiyaç gideren bekçinin ölümüne neden oldu. Kazayı duyarak olay yerine gelen

 Kaza, saat 10.30 sularında Orhanlı Mahallesi Demokrasi Caddesi üzerindeki İstanbul Park Kamyon Garajı'nda meydana geldi. İddialara göre, ismi açıklamayan sürücünün kullandığı 50 LA 313 plakalı kamyonun aniden frenleri boşaldı. Hızlanan kamyon kontrolden çıkarak önce bir kamyona çarptı, ardında da kamyon garajına daldı. Burada, park halindeki 16 L 3393 ve 61 K 6129 plakalı kamyonlara çarparak durabildi. İki kamyon arasında ihtiyaç gideren bekçi Mehmet Akgün (58) arada kalarak ezildi. Yere yığılan Akgün için sağlık ekipleri çağrıldı. Kaza mahalline gelen sağlık ekipleri Mehmet Akgün'ün öldüğünü belirledi. Kazayla ilgili inceleme başlatan polis, kamyon sürücüsünü gözaltına aldı. 

Görgü tanıkları, kamyonun durabilmek için garaja girdiğini, bu sırada ihtiyaç giren Mehmet Akgün'ün arada sıkışarak can verdiğini söyledi. 

Bu arada, babasının öldüğünü duyarak olay yerine gelen Akgün'ün oğlu sinir krizleri geçirdi. Babasının ölümüne neden olan kamyonun camlarını kıran şahsı, polis güçlükle durdurabildi. Akgün'ün kız kardeşi de olay yerinde uzun süre göz yaşı döktü. Yakınlarına sarılarak ağlayan kardeşleri çevredeki vatandaşlar teselli etmeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.