İkinci kazaya kıl payı

İkinci kazaya kıl payı

İstanbul’un Maltepe ilçesinde gece meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza sonrasında ikinci bir kaza kıl payı atlatıldı. Kaza, saat 02.45 sıralarında D-100 Karayolu Ankara istikametinde Maltepe Köprüsü yakınlarında meydana geldi.


 Muhammet Duman’ın (40) kullandığı 34 URJ 86 plakalı hususi otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyeti kaybolunca aynı yöne seyreden Ozhan Sözen idaresindeki 34 JRF 13 plakalı sebze yüklü kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet yan yatarken, otomobil sürücüsü Duman araç içinde sıkıştı.

Yoldan geçen görgü sürücüler, kaza bölgesine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, araç içinde sıkışan Muhammet Duman’ı kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Olay yerine sevk edilen ambulanslar kamyonet sürücüsü Özhan Özen ile otomobilde sıkışan Muhammet Duman’ı Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

KAZA SIRASINDA İKİNCİ BİR KAZA KIL PAYI ATLATILDI

Kaza nedeniyle yol, yaklaşık 40 dakika araç trafiğine kapanırken, kazanın olduğu bölgede D-100 Karayolu’nun karşı şeridinde de bir kaza kılpayı atlatıldı. Bir ticari taksi sürücüsü, önünde seyrederken aniden durarak kazayı seyre dalan bir başka araca çarpmaktan son anda kurtuldu. Oldukça süratli olduğu gözlenen ticari taksi sürücüsü, manevra yaparak kazadan kurtuldu.

Diğer yandan kaza sonrasında hurdaya dönen otomobil ile yan yatan kamyonet çekici vasıtasıyla yoldan kaldırılarak trafik normale çevrildi.

Murat Ersan isimli bir çevre sakini, büyük bir patlama sesi duyarak dışarı çıktığını, yolda kamyonetin yan yattığını ve otomobildeki sürücünün de sıkıştığını söyledi. Kamyonet sürücüsünün kendi imkanları ile devrilen araçtan çıktığın ı belirten Ersan, “Ancak otomobildeki arkadaş nefes alıp vermekte zorlanıyordu. Biz yetiştik” dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.İstanbul’un Maltepe ilçesinde gece meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza sonrasında ikinci bir kaza kıl payı atlatıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.