İkitellili iş adamları Muharrem iftarına konuk oldu

İkitellili iş adamları Muharrem iftarına konuk oldu

İkitelli Sanayici ve İşadamları Derneği (İktisad) üyeleri, İkitelli Cemevi'nde Muharrem orucu tutan vatandaşlara iftar yemeği verdi. Cemevi Başkanı Nurgül Sabancılar, "Birliğimizi kimse bozamayacak. Birlik ve beraberlik içinde ülkenin refahı sürecek." de

 İkitelli Sanayici ve İşadamları Derneği (İktisad) üyeleri, İkitelli Cemevi'nde Muharrem orucu tutan vatandaşlara iftar yemeği verdi. Cemevi Başkanı Nurgül Sabancılar, "Birliğimizi kimse bozamayacak. Birlik ve beraberlik içinde ülkenin refahı sürecek." dedi. 

İftar yemeğinin ardından konuşan İkitelli Cemevi Başkanı Nurgül Sabancılar, iftar yemeğinden dolayı İktisad üyelerine teşekkür etti. "Alevi ve Sünni vatandaşlarımızın iftar yemeğinde bir araya gelmesi Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir adım." diyen Sabancılar, "Birliğimizi kimse bozamayacak. Birlik ve beraberlik içinde ülkenin refahı sürecek." şeklinde konuştu. 

İkitelli Cemevi Dedesi Ali Güler ise, "Bugün burada birlikte açmış olduğumuz iftar, bizim birlik ve beraberliğimizin devamı için kayda değer bir adım oldu. Ne kadar çok bir araya gelirsek, birbirimizi tanırsak sorunlarımız ortadan kalkar" ifadelerini kullandı. 

'PLANLI BİR ŞEKİLDE BÖLMEK İSTİYORLAR'
Birlikte yaptıkları iftardan memnun kaldıklarını belirten İktisad Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tahir Sekizkardeş ise, "Biz Sünni ve Alevi kardeşlerimiz bir olduğumuz müddetçe bu memleketin geleceği çok parlak olacaktır. Biz canlar olarak bizi bölmek isteyenlere en iyi cevabı kardeşliğimizle göstermeliyiz ve demeliyiz ki bizi kimse ayıramaz." dedi. Sekizkardeş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar ayrılıklarımızın tamamen bir yanlış olduğunu aslında birbirimiz arasında hiç fark olmadığını gördük. Bu gece burada ayrılıkların planlı bir şekilde birileri tarafından bu ülkeyi bölmek için özellikle yapıldığını anlamış olduk. Sayın dedemiz Ali Bey'in duasıyla bizim duamızla bir fark olmadığını gördük. Burada ülkemizin birlik ve beraberliği için aynı Allah'a ve Peygamber'e dua etmenin sevincini yaşıyoruz. Bu gibi birlikteliklerin devamını diliyoruz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.