İlginç yöntem!

İlginç yöntem!

Anahtar kapıyı açınca aracının parçalarına kavuştu

İstanbul'da bir tamirhanede bulunan otomobil parçalarını inceleyen polis, araçların sahibine ilginç bir yöntemle ulaştı. Mağdurlardan biri elindeki anahtar tamirhanede bulunan kapıları açınca, diğer mağdur ise şüpheliler tarafından sökülen koltuğun arkasında bulunan kredi kartı slibi sayesinde araçlarından geriye kalan parçaları teslim aldılar.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz hafta İkitelli Oto Sanayii Sitesi’nden çalıntı otomobillerle ilgili çalışma yaptı. Yapılan çalışmada Ö. A.’ya ait bir tamirhanede çok sayıda otomobil parçası tespit edildi. Polis tarafından yapılan incelemede parçaların farklı modeldeki, 2 otomobile ait olduğu belirlendi.

Polis, otomobil hırsızlığı kayıtlarını inceledi. Belirlenen modellerdeki çalıntı araçların sahipleri tespit edildi. Daha sonra mağdurlar emniyete çağırıldı. 2 aracın sahibinin belirlenmesi için mağdurlar tek tek İkitelli’deki tamirhaneye götürüldü. Mağdurlardan birinin yanında getirdiği anahtar, araçtan sökülmüş kapının kilidi ile eşleşince parçaların bu mağdura ait olduğu ortaya çıktı.. Diğer aracın mağduru ise sökülmüş bir koltuğun arka cebinde bulunan kredi kartı silipinden tespit edildi.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan oto tamircisi Ö.U. Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Ö.U. adli kontrollü serbestlik uygulamasıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.