İmran Abbasguliyev İki Devletin Ortak Gururu

İmran Abbasguliyev İki Devletin Ortak Gururu

İmran Abbasguliyev İki Devletin Ortak Gururu

İmran Abbasguliyev İki Devletin Ortak Gururu

İmran Abbasguliyev Azerbaycanlı milli bir sporcu. Son dönemlerde karma dövüş sanatlarında Avrupa üçüncülüğü elde etmişti. Bunun yanında dünya şampiyonasına da üniversite eğitimini gördüğü yerde, ülkemizde devam ediyor. Karabük’teki çalışmalarını en sıkı şekilde devam ettirdiği biliniyor. Sporla on yaşında tanışan İmran Abbasguliyev, yirmi yaşında Türkiye’ye geldi. Türkiye’ye de Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü okumak için geldi. Bu zamana dek birçok turnuvaya katılmasıyla da tanınıyor.

Geçen ay içerisinde GAMMA Karma Dövüş Sanatları Avrupa Şampiyonası içerisinde bronz madalya elde etti. Yeni yapılacak olan dünya şampiyonasında da derece elde ederek ülkesini gururlandırmayı umuyor. Günde çift antrenmanla beraber çalışması da bu durumu net bir şekilde açıklıyor. Açıklamaları içerisinde de iki farklı devlet olsak da bir milletten olduğumuzun altını çiziyor. Şu anda üniversite son sınıfta okuyan İmran Abbasguliyev, Türkiye’yi ikinci vatanı olarak görüyor. Alacağı başarıları da her iki ülke için bir hayli önemsiyor.

İmran Abbasguliyev Daha Büyük Başarıları Hedefliyor

Başarılar için güçlü bir çalışma yürüten İmran Abbasguliyev motivasyonunu da yüksek tutmaya çalışıyor. Beslenmesine ve uyku düzenine önem verdiğini söylerken ikisi olmazsa başaramayacağını da belirtiyor. Çok iyi bir şekilde hazırlandığı dünya şampiyonası için de umut oldukça büyük. Yapılan maçları canlı bir şekilde izlemenizi sağlayan adres de Justin TV olarak biliniyor. Süregelen iddia tahminleri için buradan fikir alabiliyorsunuz. Ayrıca banko maçları da izleme, öğrenme şansınız olabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum