İncesaz'dan müzik ziyafeti

İncesaz'dan müzik ziyafeti

İkinci Bahar, Ekmek Teknesi gibi dizi müzikleriyle ve kendilerine özgü tarzıyla müzikseverlerin gönlüne taht kuran Türk müziğinin sevilen gruplarından biri olan İncesaz, Küçükçekmeceli hayranlarıyla bir araya geldi.

Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen İncesaz konserine, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin İpek, Mustafa Kuzugüden ve pek çok sanatsever katıldı.

İncesaz, “Çok Aşığın Var Diyorlar, Fikrimin İnce Gülü, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Bir Çapkına Yangınım, Sevda ile Hesaplaşılmaz” gibi dillere pelesenk olan şarkılarını Küçükçekmeceli hayranlarıyla birlikte söyledi. Türk sanat müziğinden, tangoya Küçükçekmecelilere müzik ziyafeti yaşatan grup, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla büyük beğeni topladı.

İNCESAZ KİMDİR?
İncesaz 1996 yılında Murat Aydemir, Derya Türkan ve Cengiz Onural tarafından kuruldu. Üçlü yolculuklarına Cengiz Onural'ın besteleriyle başladı. 1997'de ilk albümün çalışmaları sırasında gruba Taner Sayacıoğlu, 2001 yılında Akın Aral katıldı. 2003 yılında İncesaz grubuna Engin Gürkey katıldı.

2003 yılından bu yana İncesaz grubunda vurmalı sazlar çalan Türker Çolak bu albümle birlikte İncesaz grubuna dahil oldu. 2009 yılında "Berlin Filarmoni" konser salonunda gerçekleşen İncesaz konseri ile Volkan Hürsever İncesaz grubuna dahil oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.