İş adamı cinayetinde arkadaş şüpheli

İş adamı cinayetinde arkadaş şüpheli

Bakırköy’de otomobilinin içerisinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden iş adamı Ömer Satın’ın görüşmeye gittiği arkadaşı, cinayet şüphelisi olarak aranıyor. Satın’ın arkadaşının olaydan sonra kayıplara karıştığı, şüphelerin bu kişi üzerinde yoğ

Ataköy 2. Kısım Ali Rıza Efendi Caddesi üzerinde 20 Aralık günü 17.30’da meydana gelen olayda iş adamı Ömer Satın, 34 EK 0209 plakalı aracının içerisinde silahlı saldırıya uğradı. Kalbine bir kurşun isabet eden Satın, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaya olarak gelip 4 el ateş ettiği anlaşılan saldırgan yine yaya olarak kaçıp izini kaybettirdi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinde 4 adet 9 milimetrelik boş kovan bulundu.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıkları ile Satın’ın yakın çevresinin ifadelerine başvurdu. Satın’ın son olarak bir arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden çıktığı belirlenmesi üzerine şüpheler bu kişi üzerinde yoğunlaştı. Polis ekipleri, Macaristan’da restoran işlettiği belirlenen kişiyi, cinayet şüphelisi olarak arıyor. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.