İş adamına kurşun yağmuru

İş adamına kurşun yağmuru

Ataköy'de hareket halindeki otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan petrolcü başına isabet eden beş kurşunla öldürüldü. Komşuları iş adamının son zamanlarda ortaklarıyla sorunları olduğunu söyledi.

Alınan bilgiye göre, Ataköy yan yol üzerinde 34 EK 0209 plakalı otomobili ile hareket halinde olan Ömer Satın saat 17.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi yada kişilerin silahlı saldırısını uğradı. Satın, başına isabet eden 5 kurşunla olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Ardından olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri araç içerisinde ve çevresinde inceleme başlattı. Yapılan ilk incelemelerde Satın'ın başına isabet eden 5 kurşunla hayatını kaybettiği tespit edildi. Ekipler olay yerinde yapılan incelemelerin ardından yerdeki 6 adet boş kovanı toplayarak delil torbasına koydu. Olay yerinde elde edilen deliller daha sonra incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. 

Saldırı sonucu hayatını kaybeden 57 yaşındaki Ömer Satın'ın evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Satın'ın Ataköy'de petrol rafinesi işlettiği öğrenildi. 

Bu arada, Satın’ın komşusu olduğunu söyleyen bir kişi, “Uzun süredir ortaklarıyla arasının bozuk olduğunu ve bu nedenle mahkemelik olduğunu biliyorum. Bu sürecin çok sıkıntılı geçtiğini söylüyordu" dedi. Satın’ın Arnavutluk’ta petrol rafinesi işlettiği ve 4 çocuk sahibi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.