İş mi Arıyorsunuz: İstanbul’da Binlerce Adaya İş Kapısı Açılıyor

İş mi Arıyorsunuz: İstanbul’da Binlerce Adaya İş Kapısı Açılıyor

İş mi Arıyorsunuz: İstanbul’da Binlerce Adaya İş Kapısı Açılıyor

 

İş mi Arıyorsunuz: İstanbul’da Binlerce Adaya İş Kapısı Açılıyor

 

TUİK açıkladığı işsizlik oranlarında gözle görünür bir düşüş gözlemlendi. İşsizlik oranlarının ve işsizliğin yaşandığı en büyük ilimiz şüphesiz İstanbul. Nüfus olarak en kalabalık il olması işsizliği de beraberinde getiriyor. Ancak bu durum artık tersine dönüyor.

 

İstanbul ilimizin büyük olması ticaret hacmini de her geçen gün artırıyor. Birçok şirket sektörel olarak kıyasıya bir rekabet içerisinde. Elindeki ürünü satmak isteyen şirketler iyi bir pazarlamacı ya da satış personellerine ihtiyaç duyuyor. Ürünlerin teslimat sürecinin iyi yönetilmesi için ürün takip ve stok bölümü için iyi bir depo elemanına ihtiyaç duyuyor. Ürünlerin zamanında teslimatı için iyi bir kurye veya şoför bulundurmak zorunda. Bu adayları bulabilmek için çeşitli mecralar vasıtası ile şirketler iş ilanı yayımlayarak işe alım duyuruları gerçekleşiyor.

“Bugün binlerce şirketin on binlerce iş ilanı yayınladığını ve işe alım yaparak istihdam sağladığını buluyor muydunuz?”

 

Hangi Pozisyonlar İş Arayan Adaylara İstihdam Sağlıyor?

İş arayan adaylar için her pozisyonda binlerce iş ilanı bulunuyor. Sektörel olarak bakmak gerekirse, tekstil, otomotiv, gıda, imalat, üretim gibi birçok sektörün alt pozisyonunda ilan bulunuyor. Bu sektörde faaliyet gösteren şirketler yalnızca usta aramıyor. Şirketler şoför, temizlik elemanı, sekreter, muhasebe elemanı hatta tecrübesi olmayan adaylara da iş kapısı oluyor.

Bu iş ilanlarının birçoğuna üye olmadan ulaşarak online başvuruda bulunabilirsiniz. İsinizburda.com iş ilanları sitesi artık özellikle İstanbul’da ikamet eden adaylar için üye olma zorunluluğu ve cv hazırlama zorunluluğu bulundurmadan başvuru imkanı sağlıyor. Aşağıdaki bağlantıyı ziyaret ederek ilanlara ulaşın. Pozisyon ve ilçenize göre ilanları filtreleyin. İlanların detaylarını inceleyerek göz atın. İlanların detaylarında şirket bilgileri, iş tanımı, sosyal olanaklar, iletişim bilgileri açıkça yer alıyor. Şirket yetkilisi arayarak iş hakkında daha fazla bilgi alırken iş başvuru sonucunuza da anlık olarak sonuçlandırabilirsiniz. CV hazırlayıp gönderip günlerce sonuç beklemeye gerek yok. İsinizburda.com ile artık iş arayışlarınızı hızlandırabilir ve sonuçlandırabilirsiniz. İstanbul’da iş mi arıyorsunuz?

https://www.isinizburda.com/istanbul-is-ilanlari bağlantısını ziyaret edin ve iş arayışlarınızı hızlandırın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.