Işık: ‘Yeterince dersimizi aldık’

Işık: ‘Yeterince dersimizi aldık’

Şişli Emniyet Müdürlüğü, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile, Şişli’de bir AVM’de, tüm Şişli protokolü ve Şişlili öğrencilerin katıldığı dans gösterisi düzenledi.

Omurilik Felçlilerinin de yer aldığı dans gurubunun gösterisini ünlü oyuncu Burçin Terzioğlu sundu. İlginin yoğun olduğu programa; İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, Şişli Kaymakamı Salih Işık, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Şişli İlçe Emniyet Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız, Şişli Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdür Yardımcısı Bekir Koçyiğit ve kalabalık Şişlili öğrenci gurubu katıldı.

BAŞ: ‘HERKESE TEŞEKKÜRLER’

Konuşmaya ilk olarak başlayan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş, herkese katılımlarından dolayı teşekkür ettikten sonra plaket vermek üzere İlçe Emniyet Müdürü, Belediye Başkanı ve Kaymakamı ve etkinliği düzenleyen Şişli Toplum Merkezi’ndeki polis memurlarını sahneye davet etti.

SARIYILDIZ: ‘DESTEK VERMEKTEN MUTLUYUZ’

Günün anlam ve önemini belirterek konuşmaya başlayan Şişli İlçe Emniyet Müdürü Muhammet Fatih Sarıyıldız, İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak hazırlanan bu projeye her türlü destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti.

İNÖNÜ: ‘ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’

Türkiye’deki bütün belediyelerden engelliler kanununa düzenlemeler getirilmesini isteyen Ramazan Baş, mikrofunu Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’ye uzattı. Bu konuda ellerinden geleni yapacaklarını belirten Hayri İnönü, aynı zamanda gösteriden de büyük keyif aldığını belirterek teşekkürlerini iletti.

IŞIK: ‘YETERİNCE DERSİMİZİ ALDIK’

Hayri İnönü’den sonra konuşmaya başlayan Şişli Kaymakamı Salih Işık, ‘bu konuda duyarlılık oluşturmak, empati yeteneğini geliştirmek üzerine yapılan bu çalışmada yeterince dersimizi aldık’ diyerek bütün herkese teşekkürlerini iletti. Devlet olarak görevlerinin farkında olduklarını belirten Işık, belediyelere ve sivil toplum örgütlerine de çok görev düştüğünü ifade etti.

MUTLU: ‘HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNLERİNDEN BİRİYDİ’

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, İstanbul’daki 4 yıllık hayatlarının en güzel vakitlerinden birini bu organizasyonda geçirdiğini ifade etti. Burçin Terzioğlu’na ve sergilenen dans gösterisine duyduğu hayranlıklarını da sözlerine ekleyerek konuşmasını bitirdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.