İSMMMO Ormanı Silivri'de kök salıyor

İSMMMO Ormanı Silivri'de kök salıyor

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMMMO), Silivri Belediyesi’nin tahsis etmiş olduğu alanda, 30 bini aşkın meslek mensubunun katkılarıyla “İSMMMO Mali Müşavirler Ormanı” kurdu.

Silivri TEM bağlantı yolu üzerinde gerçekleştirilen fidan dikme törenine, İSMMMO Başkanı Yahya Arıkan, Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, yerel yöneticiler ve çok sayıda muhasebe meslek mensubu katıldı.

Törende konuşan İSMMMO Başkanı Yahya Arıkan, sadece ülke ekonomisine yön veren ve işletmelere katkı sağlayan kişiler ve kurumlar olmadıklarını vurgulayarak sosyal sorumluluklarının gereğini yapan bir mesleğin mensupları olduklarını da söyledi.

Doğal çevrenin varlığını ve korunmasını çok önemsediklerini belirten Arıkan “Oda’mız kurulduğunda, ilk hayata çevre komitemiz geçirilmiştir. Bu yaklaşımımız 20 yılı aşkın sürüyor”  diye konuştu. Konuşmasında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a ve Silivri İlçe Temsilciliği’ne teşekkür eden Arıkan, Türkiye’nin geleceği açısından önemli girişimlerden birisi olan bu çalışmaların diğer belediyelerde örnek olmasını diledi.

Törende konuşan Silivri Kaymakamı Salih Keser, ilçelerinde böyle bir etkiliğin gerçekleştirilmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için bu işlere yoğunlaşmamız gerekiyor” diye konuştu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da, Silivri’nin girişlerinde değişikliklere gidildiğini, ilçenin her alanını çağdaş, yaşanabilir bir alana dönüştürmek için çalıştıklarını dile getirerek İSMMMO’nun desteğini övdü: “Kurumların, sivil toplum kuruluşlarının bu tarzda çalışmaları ilçeleri ayakta tutabilir. Bir meslek örgütü, üyeleriyle birlikte üzerine düşen çağdaş yapılanmayı, düzenlemeyi yeri getirebilmek için bu kadar çaba sarf etmesi bize umut aşılıyor.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.