İspanyolca Türkçe Tercüme - Okeanos Tercüme

İspanyolca Türkçe Tercüme - Okeanos Tercüme

İspanyolca Türkçe Tercüme - Okeanos Tercüme

İspanyolca Türkçe Tercüme - Okeanos Tercüme

 

Bir dili anlamak, öncelikle o dilin kültürü ve etkisi altına girdiğini dilin, hangi diller ile temasta olduğu ve üzerinde etki sağladığı öğrenilebilir. İspanyolca, çeşitli dillerden etkilenmiş bir dildir ve dünya üzerinde en fazla konuşulan ikinci dilidir. İspanyolca; müzik, edebiyat, sanat ve spor gibi birçok alanda aktif olarak kullanılmaktadır.

 

 İspanyolca, İspanya Küba, Arjantin ve Güney Amerika ülkelerinde yoğun olarak kullanılmaktadır. Ülkemize eğitim, sağlık ya da kültürel olarak ziyaret eden İspanyol turistler İspanyolca Türkçe çeviri hizmetine ihtiyaç duymaktadır.

 

 

İspanyolca Cümle Yapısı

Latin dillerine benzer dil bilgisi özellikleri vardır. İspanyolcada isimler için cinsiyet belirteçleri bulunur. Zamir ve niteleyici sözlükler için de nötr cinsiyet kavramı kullanılır. Cümle dizilimi “özne-yüklem-nesne” şeklindedir. Cümle dizilimi vurgulama, emir gibi türlerde değişiklik gösterir. Soru cümlelerini kurmak için yardımcı fiili başa almak ve özne ile yüklemi sona almak gibi işlemler uygulanmaz. Yazılı olarak soru sormak için düz bir cümleye ters olarak soru işareti eklenir. Günlük konuşma dilinde cümlede kullanılan vurgu, soru özelliği kazandırılır.

 

 

 

Türkçe İspanyolca Tercüme Bürosu Hizmetleri

Türkiye ve İspanya ithalat ve ihracat gibi konularda iş birliği içinde bulunmaktadır. Bu nedenle çeviri hizmetlere talep artmıştır. Tercüme bürosunda verilen hizmetlerin bazıları aşağıda listelenmiştir.

 

Bu hizmetler;

 

l Mühendislik işleri ve belgeleri

l İnşaat işleri ve belgeleri

l Elektronik işleri ve belgeleri

l Telekomünikasyon işleri ve belgeleri

l Tekstil işleri ve belgeleri

l Denizcilik işleri ve belgeleri

l Hukuk alanında yapılan sözleşme ve anlaşma belgeleri

l Mahkeme evrakları

l Boşanma belgeleri

l Evlilik belgeleri

l Velayet işleri ve belgeleri

l Vekalet İşleri ve belgeleri

l Ülkeler arası okul değişikliği belgeleri

l Tıbbı geçmiş ve hasta takibi belgeleri

gibi konularda İspanyolca çeviri hizmetine ihtiyaç duyabilir. Uzman kadro ve sayısız dilde çeviri seçenekleri ile tercümanlık büroları hizmet vermektedir.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.