İspanyollar Bayrampaşa’ya geliyor

İspanyollar Bayrampaşa’ya geliyor

İspanyol markaları rotalarını İstanbul’a çevirdi

 İspanya ekonomik krizle boğuşurken, küçülen pazarda zorlanan İspanyol markaları rotalarını İstanbul’a çevirdi. Çanta ve aksesuar markası Urbaks 3 alışveriş merkezinde tüketiciyle buluşurken Desigual, Blanco, Shanna gibi diğer markaların radarında ise bu yıl 28 milyon kişiyi ağırlayan Bayrampaşa’daki Forum İstanbul var.


Global ekonomik krizden en fazla etkilenen ülkelerden biri olan İspanya’daki hazır giyim ve konfeksiyon markaları, kendilerine hedef olarak Türkiye pazarını seçti. İspanyolların rotalarını çevirdiği alışveriş merkezi ise bu yıl 28 milyon kişiyi ağırlayan ve Türkiye’nin en fazla ziyaretçi çeken alışveriş merkezi olduğu belirtilen Forum İstanbul oldu. Çanta ve aksesuar markası Urbaks; Kanyon, Aqua Florya ve Forum İstanbul Alışveriş Merkezleri’nde 3 mağaza açtı. Türkiye’ye yıllardır geleceği markalardan Desigual, ilk mağazasını Forum İstanbul’da açmaya karar verdi. Yine İspanyol hazır giyim markaları Blanco ve Shana da Forum İstanbul’da yer almak için sıraya girdi. 
Forum İstanbul’un Genel Müdürü Joao Xavier, “Son 3 yılda işimiz yüzde 50 büyüdü. Dünyada Polonya, Rusya ve Türkiye’den başka büyüyen bir pazar yok. Markalar da Türkiye pazarındaki hızlı büyümenin farkında. Şu anda 15 marka Forum İstanbul’da mağaza açmak için sırada bekliyor” dedi.

.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.