İstanbul 36 saat susuz

İstanbul 36 saat susuz

İstanbul'un 10 ilçesinde 4-5 Haziran tarihleri arasında bakım ve onarım çalışmaları nedeni ile su kesintisi uygulanacak.

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre; Küçükçekmece, Bahçelievler, Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy, Güngören, Pendik, Kartal, Maltepe ve Adalar'da 4-5 Haziran tarihlerinde 36 saat süreyle sular kesilecek.

Açıklama göre su kesintisi yapılacak yerler şöyle: "4 Haziran Çarşamba günü 10.00 ile 5 Haziran Perşembe günü 22.00 saatleri arasında 36 saat süreyle Küçükçekmece Tevfikbey, Kartaltepe ve İnönü Mahallesi. Bahçelievler; Kocasinan, Şirinevler, Zafer, Hürriyet, Soğanlı, Siyavuşpaşa, Çobançeşme ve Yenibosna Merkez."

Ömerli içme suyu arıtma tesislerindeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle de 4-5 Haziran tarihlerinde 08.00 – 24.00 saatleri arasında 16 saat süreyle su verilemeyecek bölgeler şöyle: "4 Haziran Çarşamba 08.00 – 24.00 saatleri arasında Fatih; Cankurtalan, Kumkapı, Namıkkemal, Samatya, Yedikule, Fındıkzade, Eminönü, Sultanahmet, Aksaray, Saraçhane, Topkapı ve Edirnekapı civar. Zeytinburnu ilçesinin tamamı, Bakırköy; İncirli, Ataköy, Zuhurat Baba, Osmaniye, Kartaltepe, Cevizlik , Yeşillik Mahalleleri ve civarları. Güngören; Merter, Tozkoparan, A. Nafiz Gürmen, M. Nesih Özmen Mahalleleri ve civarı."

Ayrıca, Anadolu yakasında da Pendik, Kartal, Maltepe ve Adalar'ın tamamına 5 Haziran Perşembe günü 08.00-24.00 saatleri arasında 16 saat süreyle su verilemeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.