İstanbul Bayrampaşa'da, market kuyruğunda sıra kavgası!

İstanbul Bayrampaşa'da, market kuyruğunda sıra kavgası!

İstanbul Bayrampaşa'da, gece saat 12.00’da başlayacak olan sokağa çıkma yasağındaki market sırası yüzünden kavga çıktı.

İçişleri Bakanlığı'nca bu gece 00.00 itibarıyla 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan etti. Yasaklar başlamadan hemen önce vatandaşlar fırın ve marketlere akın etti.

İçişleri Bakanlığı'nca bu gece 00.00 itibarıyla İstanbul ve 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan etti. Yasaklar başlamadan hemen önce vatandaşlar fırın ve marketlere akın etti.

İSTANBULLULAR MARKET VE FIRINLARA HÜCUM ETTİ

Ekmek almak için fırınlara, diğer ihtiyaçları için de marketlere akın eden vatandaşlar, sokağa çıkma yasağının uygulanmasına dakikalar kala iş yerlerinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Vatandaşlardan bazılarının sosyal mesafe kuralına uymadıkları dikkat çekerken kavgalar ve gerginlikler de yaşandı.

SOSYAL MESAFE İÇİN ALINAN KARARDA KAVGA

İstanbul sokağa çıkma yasağının başlamasına dakikalar kala, Bayrampaşa'da market sırasına girenler arasından kavga çıktı. Koronavirüsü salgını nedeniyle sosyal mesafenin sağlanması için sokağa çıkma yasağının geldiği bir ortamda, tekme ve yumrukların havada uçması dikkatlerden kaçmadı.

Bayrampaşa'da market sırasına girenler arasından kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.